CELEBRITIESSHOWBIZΛάμπρος Κωνσταντάρας για χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Δεν θέλω να πω τι...

Λάμπρος Κωνσταντάρας για χωρισμό Σοϊλέδη – Αντωνά: «Δεν θέλω να πω τι ξέρω»

Σοβαρή κρίση στη σχέση τους αντιμετωπίζουν τις τελευταίες μέρες η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδη με το ζευγάρι μετά από επτά χρόνια σχέσης όπως φαίνεται να έχει επιλέξει τον χωρισμό. Mάλιστα ο κουμπάρος τους επιβεβαίωσε ότι «Η Μαρία έφυγε από το σπίτι».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Χωρισμός βόμβα μετά από 7 χρόνια σχέσης

Τις πρώτες αντιδράσεις των δυο μετά την είδηση του χωρισμού τους, είχαμε χθες, με τον πρώην ποδοσφαιριστή να ανεβάζει ένα βίντεο στα social media ενώ η γνωστή δημοσιογράφος ευγενικά απέφυγε τις κάμερες που την περίμεναν στον δρόμο και όπως είπε «Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση».

Διαβάστε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά (βίντεο)

Η είδηση του χωρισμού τους πάντως έσκασε σαν “βόμβα” αφού όλοι περίμεναν τον γάμο τους για τον οποίον μιλούσαν συχνά και που έχει αναβληθεί αρκετές φορές.

Το εν λόγω θέμα σχολιάστηκε σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, μεταξύ αυτών και της Φαίης Σκορδά. Εκεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είναι στενός φίλος της δημοσιογράφου και του ποδοσφαιριστή, έκανε τη δική του τοποθέτηση για τον χωρισμό τους.

«Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι ότι, όταν η Μαρία ήταν φέτος στο Survivor, ο Άρης τη στήριζε 100% και εκείνη αναφερόταν σε εκείνον, του αφιέρωνε τις νίκες της. Έκανε και αναφορά πάλι για τον γάμο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ δεν θέλω να πω τι ξέρω, θα μείνω σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού (Κώστας Φραγκολιάς). Τους ξέρω και τους δύο πάρα πολύ και ξεχωριστά, δεν θέλω να πω κάτι, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν ξέρεις αν θα είναι οριστική. Δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Εγώ δεν θέλω να πω, γιατί δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών», είπε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά στις φήμες χωρισμού από τον Άρη Σοϊλέδη

«Ήμουν το Σαββατοκύριακο με τον Άρη στον Βόλο και με δύο κοινούς μας φίλους. Πήγαμε για ένα αθλητικό event, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό. Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Σοϊλέδη - Αντωνά: «Δεν θέλω να πω τι ξέρω»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS