CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης: Οι αναρτήσεις τους «όλο νόημα» μετά τον...

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης: Οι αναρτήσεις τους «όλο νόημα» μετά τον χωρισμό (βίντεο)

Μετά από επτά χρόνια σχέσης ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, όπως μάθαμε πριν από μερικές μέρες με πολλούς να ξαφνιάζονται με αυτή την είδηση “βόμβα” αφού το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί.

Διαβάστε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Το πρώτο μήνυμα μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά (βίντεο)

Οι δυο τους μετά την είδηση του χωρισμού τους αντιμετώπισαν διάφορα απρόοπτα αφού η Μαρία είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ και ο πρώην ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πρόσωπο μετά από τραυματισμό του σε τουρνουά padel.

Οι αναρτήσεις τους λοιπόν αφορούσαν αυτά τα περιστατικά μέχρι που χθες, η γνωστή δημοσιογράφος με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram φαίνεται έστειλε… το δικό της μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο ατύχημα για την Μαρία Αντωνά – Τράκαρε με ράπερ

Σε αυτό βλέπουμε διάφορες όμορφες στιγμές της ίδιας τις οποίες έντυσε με το τραγούδι που ακούμε παντού «Λουλούδι του δρόμου». Μάλιστα το συνόδευσε και με μία ατάκα όλο νόημα.

View this post on Instagram

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)

«Ό,τι δώσει η ψυχή σου, θα στο γυρίσει η ζωή σου» έγραψε χαρακτηριστικά. Η ανάρτηση αυτή έγινε λίγες ώρες μετά  την ανάρτηση του πρώην συντρόφου της, ο οποίος σε story του είχε γράψει, «Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο στο πλάι σου… Έτσι μόνο θα καταλάβεις ποιος πραγματικά είναι εκεί και σε στηρίζει».

Διαβάστε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας για χωρισμό Σοϊλέδη – Αντωνά: «Δεν θέλω να πω τι ξέρω»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS