ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Αντωνά: Η αντίδραση που έγινε viral και η απάντηση της ίδιας...

Μαρία Αντωνά: Η αντίδραση που έγινε viral και η απάντηση της ίδιας (βίντεο)

Χθες παρακολουθήσαμε το μεγάλο φινάλε του Survivor 2022 με τον νικητή Στάθη Σχίζα να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο! Η σύντροφός του Αλεξάντρα βρέθηκε στο πλευρό του και πανηγύρισε με την νίκη του, ωστόσο οι τηλεθεατές και οι χρήστες των social media δεν στάθηκαν μόνο στον νικητή αλλά και σε κάποιες άλλες αντιδράσεις.

Πιο σγυκεκριμένα ένα στιγμιότυπο που έγινε viral ήταν η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του αποτελέσματος με την ίδια να έχει ένα «παγωμένο» βλέμμα που έβγαζε λύπη και θυμό μιας και ο αγαπημένος της,  Άρης Σοϊλέδης δεν ήταν ο νικητής, όπως ίσως πίστευε.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλος νικητής του Survivor 2022 o Στάθης Σχίζας! (βίντεο)

Η ίδια λοιπόν σχολίασε το συγκεκριμένο πλάνο, μέσα από την εκπομπή την οποία συμμετέχει “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

«Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης. Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του», τόνισε η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Επεισόδιο μεταξύ Αντωνά και Εμμανουήλ στον τελικό: «Είναι θρασύτατη και κακιά»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS