CELEBRITIESTVΜεγάλος νικητής του Survivor 2022 o Στάθης Σχίζας! (βίντεο)

Μεγάλος νικητής του Survivor 2022 o Στάθης Σχίζας! (βίντεο)

Survivor 2022 τέλος… Το παιχνίδι επιβίωσης έριξε αυλαία χθες στο Αλσος Βεΐκου με τους Αρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα να αναμετρώνται για το μεγάλο έπαθλο.

Νικητής, από την ψηφοφορία του κοινού, ο Στάθης Σχίζας!  Μια τεράστια ανατροπή αφού ο Αρης Σοϊλέδης από την είσοδό του στο Survivor 2022 θεωρήθηκε ως το απόλυτο φαβορί μιας και ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης.

Η εκρηκτικότητά του ωστόσο, κάποιες συμπεριφορές που ξένισαν, η αλαζονεία ορισμένες φορές και σίγουρα το παρασκηνιακό παιχνίδι του στοίχισαν όπως φάνηκε χθες με το κοινό να επιλέγει των χαμηλών τόνων, αλλά εξαιρετικό στα αγωνίσματα Στάθη Σχίζα.

Τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε ο νικητής του Survivor 2022 Στάθης Σχίζας

Μετά την ανακοίνωση του νικητή, ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε ότι μέρος του ποσού που κέρδισε θα διατεθεί για καλό σκοπό.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2022.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS