CELEBRITIESSHOWBIZΜουζουράκης - Μαριλού: Το φύλο του μωρού που περιμένουν και η σχέση...

Μουζουράκης – Μαριλού: Το φύλο του μωρού που περιμένουν και η σχέση με Καινούργιου

Τον πρώτο καρπό του έρωτά τους θα υποδεχθούν σε λίγο καιρό η Μαριλού Κόζαρη ενώ σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διατηρεί στενή φιλική σχέση με την νεαρή φαρμακοποιό, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή τη, το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Μάλιστα δήλωσε ότι γνώριζε τα χαρμόσυνα νέα εδώ και καιρό ωστόσο σεβάστηκε την απόφαση του ζευγαριού να μην ανακοινώσει κάτι.

Το αγαπημένο ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι ενώ μίλησε και για τη στενή σχέση που έχει με τη σύντροφο του γνωστού τραγουδιστή.

Διαβάστε εδώ: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Πάνος Μουζουράκης!

“Είναι η καλύτερή μου φίλη, η παιδική μου φίλη. Οι μπαμπάς μου ήταν συμμαθητής με τον μπαμπά της. Είναι οκτώ χρόνια μικρότερη από εμένα, είναι 30 χρονών, έχουμε μεγαλώσει κυριολεκτικά μαζί. Εγώ, η Μαριλού και η Φιόνα είμαστε αυτοκόλλητες” είπε αρχικά.

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι και ότι παντρεύονται στην Αίγινα: “Με τον Πάνο γνωρίστηκαν αυτόν τον Σεπτέμβριο μέσω μίας κοινής μας φίλης. Τη δεύτερη φορά είχαμε βγει όλοι μαζί παρέα. Πάντα είχα καλή εντύπωση για τον Πάνο […] Όταν άρχισα να τον γνωρίζω καλύτερα μου έκανε εντύπωση η ευαισθησία του. Να πω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά, είναι ευτυχισμένοι, ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Παντρεύονται στην Αίγινα. Τα γνώριζα όλα όλο αυτόν τον καιρό αλλά επειδή είναι η καλύτερή μου φίλη, με παρακάλεσαν να σεβαστώ την κατάσταση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS