ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜάριος Πρίαμος: «Έκανα κάποια λάθη με την Ελευθερία και την Καρολίνα»

Μάριος Πρίαμος: «Έκανα κάποια λάθη με την Ελευθερία και την Καρολίνα»

Για τα όσα συνέβησαν στο φετινό Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή ”Ήρθε και Έδεσε” ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε on air, ήταν και το θέμα με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, με τον πρώην παίχτη του ριάλιτι επιβίωσης να παραδέχεται πως έκανε κάποια λάθη.

Διαβάστε επίσης: Πρίαμος για Survivor All Star: «Με στεναχωρεί γιατί έχω έρθει για να σηκώσω την κούπα»

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε: «Είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι σε αυτό. Έγιναν κάποια πράγματα που λαμβάνω το μέρος της ευθύνης, τα λάθη μου, είμαι ο άνθρωπος που τιμωρώ τον εαυτό μου περισσότερο από τον περίγυρό μου.

Έγιναν σίγουρα κάποια λάθη από τη μεριά μου, με ενόχλησαν κάποια πράγματα που ειπώθηκαν βγαίνοντας. Δεν με ενόχλησε κάτι από την Καρολίνα ή την Ελευθερία, είναι παιδιά τα οποία εκτιμώ και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα, όταν δω πώς εξελίχθηκε όλο αυτό γιατί δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. Με ενόχλησε ο περίγυρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πολεμήσει τον Μάριο για το Survivor, που έφερε κάτι προσωπικό και το αναπαρήγαγαν συνεχώς. Ίσως δεν έβρισκαν κάτι άλλο να μου προσάψουν και δεν ήθελαν να προχωρήσω εγώ» σημείωσε ο Πρίαμος.

Διαβάστε επίσης: Κατσούλης-Πρίαμος: Θα ανοίξουν σπά στην Κύπρο;

Στη συνέχεια είπε: «Όταν χτυπάς κάποιον -και καλά κάνεις γιατί έχει έκθεση- κάπου πρέπει να σταματήσεις γιατί δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Όταν βγει έξω, μπορείς να το ξανακάνεις και να έρθεις μαζί του σε μία αντιπαράθεση.»

Υπενθυμίζουμε το περιστατικό, όπου ο Μάριος Πρίαμος φαίνεται να είχε κάποια ερωτική σχέση με την Ελευθερίου όταν μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης – κάτι που ο ίδιος δεν είχε παραδεχτεί- και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξε έντονο φλερτ με την Καρολίνα, κάτι που δημιούργησε στη συνέχεια πολλές εντάσεις.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Ένταση με την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου– «Μάριε είσαι απαράδεκτος, η ντροπή της Κύπρου» (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS