ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑ

CELEBRITIESSHOWBIZΝέες δηλώσεις Μπο για Καρολίνα - Πρίαμο: Μου έστειλε μήνυμα, δεν χρειάζομαι...

Νέες δηλώσεις Μπο για Καρολίνα – Πρίαμο: Μου έστειλε μήνυμα, δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση»

Νέες δηλώσεις έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Μπο, τον οποίον πέτυχαν οι δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Ο γνωστός τραγουδιστής όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, για τη μητέρα της, αλλά και για τον Μάριο Πρίαμο.

Διαβάστε επίσης: Καρολίνα: Έστειλε μήνυμα στον Μπο αλλά… την άφησε στο «διαβάστηκε»

«Εννοείται ότι δεν θα την σκοτώσω, ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Ό,τι έγινε έγινε, όλα είναι καλά. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δε θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω. Το συμβάν αυτό το είδε όλη η Ελλάδα, καθένας κρίνεται για τις πράξεις τους και όχι από εμένα. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση», είπε αρχικά ο Μπο.

Διαβάστε επίσης: Η Καρολίνα αποκαλύπτει: Η γνωριμία με Μάριο Πρίαμο και οι «κρυφές» συναντήσεις τους (βίντεο)

Σχετικά με τις δηλώσεις της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα, ο Μπο σχολίασε: «Η μάνα είναι μάνα, αγαπάει το παιδί της και προσπαθεί να το προστατέψει το παιδί της. Είναι μάνα, μην το ξεχνάμε, δεν μπορώ να την κρίνω εγώ. Τη σχέση δεν την κοινοποίησα εγώ, ξεκίνησαν όλα από δικά της stories που έκανα repost, στη συνέχεια μίλησαν οι φίλες της και εγώ απλά το επιβεβαίωσα».

«Νιώθω απογοητευμένος από τις ανθρώπινες σχέσεις. Η σχέση αυτή, ήταν κάτι ωραίο, δυνατό, είχε προοπτικές στα δικά μου τα μάτια, αλλά κράτησε ένα μήνα οπότε δεν θα με στιγματίσει κιόλας. Δεν με νοιάζει τι κάνουν ο Μάριος και η Καρολίνα. Δεν μπορώ να αξιολογήσω ποιο ήταν πιο βαρύ και οι δύο άνθρωποι ήταν στη ζωή μου, ένας σε ερωτικό επίπεδο ένας σε φιλικό και είναι κρίμα», κατέληξε ο Μπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS