ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Καρολίνα αποκαλύπτει: Η γνωριμία με Μάριο Πρίαμο και οι «κρυφές» συναντήσεις...

Η Καρολίνα αποκαλύπτει: Η γνωριμία με Μάριο Πρίαμο και οι «κρυφές» συναντήσεις τους (βίντεο)

Η Καρολίνα Καλύβα, στην πρώτη συνέντευξή της μετά την αποχώρηση από το Survivor All Star, μιλά πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο στο «Πρωινό μας» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Μεταξύ άλλων, απάντησε για τα τρυφερά τετ α τετ με τον Μάριο Πρίαμο στις «κρυφές» τους συναντήσεις, ξεκαθάρισε ότι δεν τον γνώριζε πριν από το ριάλιτι ενώ δεν ήξερε και για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αντίδραση Μπο και Ελευθερίας μετά το φιλί Καρολίνας – Πρίαμου

Η γνωριμία με τον Μάριο Πρίαμο και οι κρυφές συναντήσεις

«Τον Μάριο τον γνώρισα στα γραφεία της Acun Medya, δεν τον γνώριζα. Στη ζωή είναι κάποια πράγματα τα οποία σου έρχονται απρόσμενα, κάτι που δεν το περιμένεις, κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη και με τον Μάριο. Τώρα, δεν μπορώ να σου αναφέρω παραπάνω, απλά έτυχε να συμβεί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο δεν υπάρχουν τηλεφωνικές γραμμές ή δίκτυα επικοινωνίας, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα έξω. Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με αρχές και τον θαυμάζω» είπε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα στο Πρωινό μας.

«Οι συναντήσεις μας δεν ήταν τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε που πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα ήταν οκ σε αυτό. Αναφέρθηκα στο ότι η «αγάπη δεν έχει όρια», γιατί σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Την αγάπη δεν τη ψάχνεις, σε βρίσκει. Το χαρακτήρισα λοιπόν πράξη αγάπης και όχι στρατηγικής» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Αποχώρησε η Καρολίνα – Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου (βίντεο)

«Το είχαμε καταλάβει ότι η κάμερα μας είχε καταγράψει»

Η Καρολίνα Καλύβα απάντησε και για τη στιγμή που η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά. «Το καταλάβαμε και οι τέσσερις από το drone. Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά αλλά οκ. Ήταν μέσα από drone. Δεν ήταν κάτι που θέλαμε να προβάλλουμε προς τα έξω. Γι’ αυτό και στο συμβούλιο είπα ότι “ναι συνέβη, βρεθήκαμε, έχω ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο”».

Η απάντηση για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Δεν το ξέρω αυτό για την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν με αφορά κιόλας αν είχε σχέση έξω. Δεν μου το είχε πει ποτέ και πρώτη φορά το ακούω αυτό. Την Ελευθερία τη γνωρίζω προσωπικά. Όχι ότι θα μου έλεγε “να η καινούρια μου σχέση ή κάνω κάτι με κάποιον”. Αλλά όπως σου είπα, ό,τι κι αν πούμε… Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά. Η ουσία είναι μία: στη ζωή δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα και τα συναισθήματα δεν ελέγχονται. Κάποιοι άνθρωποι σίγουρα πληγώνονται, κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις. Απλά σίγουρα δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση. Ο στόχος μου στο Survivor All Star ήταν να ολοκληρώσω τον κύκλο μου» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

«Χτυπήθηκα όχι στον στίβο μάχης αλλά στον στίβο της αγάπης. Σε καμία περίπτωση δεν θα το άλλαζα αυτό. Δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Ο Λιανός αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνάντησης Πρίαμου και Καρολίνας

Η απάντηση για το «στημένο» ειδύλλιο

«Στημένο; (γέλια) Έχει ακουστεί αυτό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί βγήκα νωρίς και κάπως αυτό καταρρίπτει όλο αυτό ότι είναι στημένο και ότι είναι στρατηγική. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό γιατί ξέρω ότι έχω καθαρά συναισθήματα. Με τον Μάριο βρεθήκαμε κάποιες φορές για 7-8 λεπτά και όχι για τρεις ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας» σημείωσε η Καρολίνα Καλύβα.

Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS