CELEBRITIESTVSurvivor: Αποχώρησε η Καρολίνα - Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου (βίντεο)

Survivor: Αποχώρησε η Καρολίνα – Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου (βίντεο)

Ο ντόρος που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στο Survivor All Star με τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα φαίνεται ότι γύρισαν εναντίον της παίκτριας των “Μπλε”, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ριάλιτι αφού το τηλεοπτικό κοινό δεν την κράτησε. 

Στο χθεσινό επεισόδιο οι δύο ομάδες μπήκαν στον στίβο “μάχης” για το έπαθλο φαγητού και τελικά νικητές αναδείχτηκαν οι “Μαχητές”.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η Καρολίνα μίλησε για «αγάπη που δεν έχει όριο» και το twitter την “δίκασε”

Αργότερα, ανακοινώθηκε ποιος από τους υποψήφιους παίκτες αποχωρεί και αυτή ήταν η Καρόλινα Καλύβα Ζακλίν, η οποία ήταν υποψήφια με τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα. 

Η στιγμή που ανακοινώνει το αποτέλεσμα ο παρουσιαστής

Τα πρώτα της λόγια

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είναι ευγνώμων που βρέθηκαν εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω μαζί μου ωραίες αναμνήσεις που θα έχω μαζί μέχρι τον τελικό. Εύχομαι όλοι να έχετε κουράγιο», ήταν οι πρώτες λέξεις της Καρολίνας προτού αποχωρήσειλ.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Πώς δικαιολόγησαν Πρίαμος και Καρολίνα τα «απαγορευμένα» πλάνα τους (βίντεο)

Αργότερα ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Μάριο Πρίαμο να πει δύο λόγια για την αποχώρηση αυτή μιας να να θυμίσουμε πως μεταξύ των δύω, είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο και είχαμε δει να ανταλλάσσουν φιλιά μέσα στο δάσος.

«Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση», είπε ο Μάριος Πρίαμος και λίγο πριν αποχωρήσει η Καρολίνα τον έκανε μια αγκαλιά και του έδωσε ένα φιλί στο λαιμό.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η μητέρα της Καρολίνας απαντά στον Μπο, μετά τα φιλιά με τον Πρίαμο (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS