ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: Η Καρολίνα μίλησε για «αγάπη που δεν έχει όριο» και το...

Survivor: Η Καρολίνα μίλησε για «αγάπη που δεν έχει όριο» και το twitter την “δίκασε”

Οι «μυστικές» συναντήσεις της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο αποτελούν πλέον το θέμα συζήτησης του φετινού Survivor, αφού και οι δυο παίκτες στην έξω ζωή τους διατηρούν (ή μάλλον διατηρούσαν;) σχέση με άλλα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης: Σοκαρισμένη η Ελευθερία Ελευθερίου με την απιστία του Μάριου Πρίαμου

Στο χθεσινό επεισόδιο πάντως και μετά την παρατήρηση που δέχθηκαν δημόσια από τον παρουσιαστή, η Καρολίνα μίλησε για «αγάπη» ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθούν ξανά με τον κύπριο παίκτη, κάτι που οι τηλεθεατές σχολίασαν στα social media αρνητικά μετά τα όσα συνέβησαν.

Tην ίδια ώρα, στα μαχαίρια βρίσκονται Καρολίνα και Ασημίνα, μετά την αναφορά της τελευταίας στον Μπο.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αντίδραση Μπο και Ελευθερίας μετά το φιλί Καρολίνας – Πρίαμου

«Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια» δήλωσε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Χαμός στο twitter

Να σημειώσουμε ότι στον στίβο μάχης τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι “Μαχητές” με τους “Διάσημους” να πρέπει να επιλέξουν τον παίκτη που θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού, δεύτερος υποψήφιος αναδείχθηκε για δεύτερη εβδομάδα, ο Σπύρος Μαρτίκα ενώ από την πρώτη ψηφοφορία, πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS