ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: Η μητέρα της Καρολίνας απαντά στον Μπο, μετά τα φιλιά με τον...

Survivor: Η μητέρα της Καρολίνας απαντά στον Μπο, μετά τα φιλιά με τον Πρίαμο (βίντεο)

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και το θέμα που έχει μονοπωλήσει τόσο το ενδιαφέρον των παικτών, όσο και των τηλεθεατών είναι τα όσα έχουν συμβεί με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο με τις κρυφές συναντήσεις τους.

Η μητέρα της Καρολίνας, μίλησε για πρώτη φορά μετά τα όσα έγιναν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό μας“ και αναφέρθηκε στη σχέση της κόρης της με τον Μπο αλλά και το ειδύλλιό της μέσα στο Survivor All Star.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Πώς δικαιολόγησαν Πρίαμος και Καρολίνα τα «απαγορευμένα» πλάνα τους (βίντεο)

Η ίδια στήριξε την κόρη της και σχολίασε την στάση του Μπο, ο οποίος αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσαν, ενώ εκείνη είχε αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα αναφέρθηκε και στο αυτοκίνητο της παίκτριας το οποίο άφησε στο σπίτι του τραγουδιστή εξηγώντας τον λόγο που το άφησε εκεί.

Διαβάστε επίσης: Survivor: Η Καρολίνα μίλησε για «αγάπη που δεν έχει όριο» και το twitter την “δίκασε”

«Ο Μπο γνωστοποίησε τη σχέση του με την Καρολίνα τη δεύτερη μέρα που η Καρολίνα είχε αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Χθες συναντήθηκα με τον Μπο για το περιβόητο αυτοκίνητο που έχει αφήσει η Καρολίνα σπίτι του. Η Καρολίνα δεν το άφησε εκεί για να γυρίσει να το πάρει αλλά για να το πουλήσει» είναι η τοποθέτηση της μητέρας της Καρολίνας Καλύβα.

Διαβάστε επίσης: Ο Λιανός αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνάντησης Πρίαμου και Καρολίνας

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS