ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: Πώς δικαιολόγησαν Πρίαμος και Καρολίνα τα «απαγορευμένα» πλάνα τους (βίντεο)

Survivor: Πώς δικαιολόγησαν Πρίαμος και Καρολίνα τα «απαγορευμένα» πλάνα τους (βίντεο)

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με ένα μικρό σκάνδαλο που ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, με δυο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι διατηρούν σχέσεις με άλλα πρόσωπα έξω από το ριάλιτι. 

Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα, βρίσκονται στο στόχαστρο μετά και το χθεσινοβραδινό επεισόδιο Survivor στο οποίο προβλήθηκαν πλάνα τους στα οποία συναντιούνται κρυφά και μακριά από τις παραλίες τους, με συμπαίκτες τους μάλιστα να δείχνουν την ενόχλησή τους και να λένε ότι χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος. 

Διαβάστε επίσης: Ελευθερία Ελευθερίου – Μάριος Πρίαμος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Οι δυο τους “συνελήφθησαν” από τις κάμερες να βρίσκονται σε πολύ κοντινές περιπτύξεις, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, σε μια τυχαία καλύβα που ανακάλυψαν στην ζούγκλα. Έτσι, αφού δέχθηκαν τις παρατηρήσεις του Γιώργου Λιανού, ο Ο 36χρονος diving instructor των Διασήμων και η γοητευτική pilates instructor των Μαχητών έπρεπε να δικαιολογήσουν όλα όσα παρακολουθήσαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ζήτησε τον λόγο από τους δύο παίκτες αφού ουσιαστικά έχουν παραβιάσει τους κανόνες του παιχνιδιού, κάτι για το οποίο τους προειδοποίησε ότι θα είναι η πρώτη και μοναδική σύσταση που τους κάνει αφού την επόμενη φορά θα την πληρώσει όλη η ομάδα, σε κάποια παραβίαση των κανόνων.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αντίδραση Μπο και Ελευθερίας μετά το φιλί Καρολίνας – Πρίαμου

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στον Γιώργο Λιανό.

Ακολούθως, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «Εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Δείτε όσα είπαν:

Πρώτος υποψήφιος

Να σημειωθεί ότι χθες κέρδισε η κόκκινη ομάδα, οι μπλε αναγκάστηκαν για ακόμη μια φορά να υποδείξουν έναν από τους παίκτες της ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, τον ψήφισαν λόγω του έντονου χαρακτήρα και των εντάσεων που δημιουργεί στην καλύβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS