ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΠάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η είσοδος του ζευγαριού και το ξεφάντωμα...

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Η είσοδος του ζευγαριού και το ξεφάντωμα στο γαμήλιο πάρτυ(βίντεο)

Tην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους έζησαν το Σάββατο (27/5) ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έζησαν τις ομορφότερες στιγμές τους παρέα με καλούς φίλους.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στην Αίγινα το απόγευμα του Σαββάτου στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Εκεί βρέθηκαν 500 και πλέον καλεσμένοι μεταξύ αυτών και αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Διαβάστε επίσης: Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κοζάρη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Αίγινα

Ανάμεσά τους οι Σμαράγδα Καρύδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη και τη μητέρα της Ισιδώρα Σιδέρη, η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη, ο Κώστας Κόκλας, ο Θανάσης Αλευράς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες.

Στην εκκλησία η λαμπερή νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της μέσα σε ένα υπέροχο αυτοκίνητο αντίκα.

Αμέσως μετά το μυστήριο το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με το ίδιο αυτοκίνητο αντίκα και τον Πάνο Μουζουράκη σε μεγάλα κέφια να κάνει αστεία με τους δημοσιογράφους.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο Μουζουράκη – Κοζάρη

To ζευγάρι επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής του να γιορτάσει το γάμο του στον Πύργο Σαλιαρέλη και στον κήπο του, δίπλα στην πισίνα δεξιώθηκε τους καλεσμένους του.

Μάλιστα στο γαμήλιο πάρτυ για τους νεόνυμφους τραγούδησαν οι: Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη!

Δείτε βίντεο από την είσοδο του ζευγαριού και την δεξίωση:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS