CELEBRITIESSHOWBIZΠάνος Μουζουράκης: Θα κινηθεί νομικά για φωτογραφίες της εγκυμονούσας συντρόφου του

Πάνος Μουζουράκης: Θα κινηθεί νομικά για φωτογραφίες της εγκυμονούσας συντρόφου του

Δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη να διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο με την σύντροφό του, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. 

Ο τραγουδιστής ωστόσο, φανερά ενοχλημένος για τα όσα έχουν διαρρεύσει και αφορούν την προσωπική τους ζωή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» θα κινηθεί νομικά.

Αφορμή γι’ αυτό είναι φωτογραφίες της συντρόφου στο διαδίκτυα πό το προφίλ της Μαριλού Κοζάρη στα social media, το οποίο είναι ιδιωτικό οπότε θα κινηθεί νομικά ώστε να κατέβουν αφού εξάλλου και η ίδια, δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Πάνος Μουζουράκης!

Τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Πρωινό» είχε συναντήσει τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κοζάρη στο αεροδρόμιο και μάλιστα ο ρεπόρτερ αποκάλυψε πως η σύντροφος που έχει ο Πάνος Μουζουράκης, Μαριλού Κοζάρη φορούσε στο χέρι της ένα δακτυλίδι, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει:

«Μπράβο. Με το καλό τα παιδιά. Με το καλό γενικά τα παιδιά. Τον συμπαθώ πολύ τον Μουζουράκη. Την κοπέλα δεν την ξέρω, αλλά για να είναι επιλογή του…».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS