ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΣάλος με την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ: Η θεωρία για "σωσία" και...

Σάλος με την πρώτη εμφάνιση της Κέιτ: Η θεωρία για “σωσία” και η εφαρμογή που το αποδεικνύει

Tην ώρα που οι φήμες για την υγεία και την προσωπική ζωή της Kέτι Μίντλετον έχουν φουντώσει, η πριγκίπισα της Ουαλίας πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και μάλιστα κυκλοφόρησε και σχετικό βίντεο. 

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Στη δημοσιότητα βίντεο από την πρώτη της εμφάνιση με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Συγκεκριμένα σε αυτό την βλέπουμε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να ψωνίζει από παντοπωλείο, σύμφωνα με το TMZ και την Sun. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, την ίδια ώρα που σχεδόν όλος ο πλανήτης την έψαχνε.

«Πανικός στο Παλάτι»

Ο ειδικός επί των βασιλικών και ερευνητής Τομ Μπάουερ δήλωσε ότι η έξοδος της Κέιτ Μίντλετον δείχνει ότι υπάρχει «πανικός στο Παλάτι», ειδικά μετά το φιάσκο με την επεξεργασμένη φωτογραφία για την Ημέρα της Μητέρας.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Η «πειραγμένη» φωτογραφία, η θύελλα αντιδράσεων και η συγνώμη που δεν έπεισε

«Η εμφάνισή της υποδηλώνει πανικό στο Παλάτι. Ακριβώς τη στιγμή που ο σάλος της περασμένης εβδομάδας καταλάγιασε, της επέτρεψαν να αναζωπυρώσει όλα τα ερωτήματα σχετικά με την υγεία της, τα οποία θα έπρεπε να παραμείνουν ιδιωτικά. Οι σύμβουλοί της προφανώς δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η στρατηγική τους ή να τη συμφωνήσουν με εκείνη. Αν συνεχίσουν έτσι θα έχει άσχημο τέλος. Η απροσδόκητη εμφάνιση της Κέιτ υποδηλώνει ότι οι σύμβουλοι του Παλατιού της δεν έχουν ακόμα μάθει το μάθημά τους», είπε.

Θύελλα αντιδράσεων

Ωστόσο, μετά το συγκεκριμένο βίντεο ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων αφού το εν λόγω βίντεο δεν έπεισε ούτε τους ορκισμένους θαυμαστές της Κέιτ. Σε κάποια tweets μεγάλων Μέσων αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, καθώς είναι υπερβολικά αδύνατη και με διαφορετικά μαλλιά. 

Μάλιστα με χρήση εφαρμογής, ορισμένοι το… απέδειξαν κιόλας.To περιβόητο βίντεο με έναν χρήστη να υποστηρίζει ότι δεν είναι η Κέιτ Μίντλετον αφού είναι κινείται πολύ γρήγορα, τα αυτιά της είναι πολύ μεγάλα και το πηγούνι μικρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS