CELEBRITIESSHOWBIZΤούνη: Η γκάφα με τον... 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο και το "πάρτυ" στα...

Τούνη: Η γκάφα με τον… 4ο Παγκόσμιο Πόλεμο και το “πάρτυ” στα social media

Φοβόταν ότι ίσως ξεσπάσει ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος (πριν καν τον τρίτο)

Τις δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, θέλησε να σχολιάσει δημόσια η Ιώαννα Τούνη, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ωστόσο κάτι… πήγε λάθος. 

Η Θεσσαλονικιά influencer και γνωστή επιχειρηματίας έκανε λόγο για τέταρτο Παγκόσμιο Πόλεμο αντί τρίτο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί ένα “πάρτυ” στα social media με την γκάφα της.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Η στιγμή που δακρύζει στην βάφτιση του γιου της και οι νέες φωτογραφίες

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Μπορείς να ταξιδέψεις από το ανατολικό τμήμα της Γάζας στο δυτικό μέσα σε ένα μισάωρο και από το βόρειο στο νότιο σε 12 λεπτά. Αυτό, λοιπόν, που προσπαθώ να πω είναι ότι η Γάζα είναι πολύ μικρή και το Ισραήλ έχει ήδη ρίξει 6.000 βόμβες μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες που είναι περισσότερες και από αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μέσα σε έναν χρόνο…

Διαβάστε επίσης: Κρίση στη σχέση Τούνης – Αλεξάνδρου; Η αποκάλυψη για το couple therapy

Η Γάζα, αυτή τη στιγμή, έχει μεταμορφωθεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό με μολυσμένο αέρα! Υπάρχουν άψυχα σώματα παντού στους δρόμους και κανείς δεν ξέρει πού να τα μεταφέρει αφού τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και τα ασθενοφόρα βομβαρδισμένα. Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία. Όλοι κάθονται σιωπηλά και παρατηρούν. Αυτό λέγεται γενοκτονία και εθνοκάθαρση» έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια έγραψε: «Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές! Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω! Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο; #prayforpeace».

Ωστόσο, το λάθος αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, μιας και αρκετοί από τους ένα εκατομμύριο followers που έχει, πρόσεξαν ότι μάλλον μπερδεύτηκε και της έστελναν μηνύματα.

Η ίδια λοιπόν έσπευσε να το διορθώσει, με νέα ανάρτηση:

Τα σχόλια στα social media

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS