CELEBRITIESSHOWBIZΤζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βίντεο με τα τρυφερά φιλιά τους στο...

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Βίντεο με τα τρυφερά φιλιά τους στο ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι

Λίγα 24ωρα μετά τον γάμο τους, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ βρίσκονται στο Παρίσι για τον μήνα του μέλιτος. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε την πόλη του έρωτα για να περάσει τις πρώτες ημέρες μετά την τελετή.

Όπως θα δεις στο βίντεο από το Hollywood Pipeline, μετά τη βόλτα τους στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας, κάθισαν σε ένα παγκάκι αγκαλιασμένοι και αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

Διαβάστε επίσης: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Παντρεύτηκαν! Οι πρώτες φωτογραφίες

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί» εξομολογήθηκε πηγή στο αμερικανικό People.

Τα ξένα media αναφέρουν ότι στη συνέχεια, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ πήγαν με τα παιδιά τους περίπατο στην περιοχή Marais και στη διάσημη Rue des Rosiers, μέχρι το Centre Pompidou, ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Η απουσία της κόρης του από τον γάμο και οι συγκινητικές δηλώσεις της μητέρας της τραγουδίστριας

Δες παρακάτω το βίντεο με τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού:

Πηγή: Tlife.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS