CELEBRITIESTVΑποκλειστικό: O Τάσος Τρύφωνος στο TV QUEEN! Αυτή είναι η «μυστική»...

Αποκλειστικό: O Τάσος Τρύφωνος στο TV QUEEN! Αυτή είναι η «μυστική» κριτική επιτροπή

Μέχρι στιγμής, το μόνο που επίσημα γνωρίζουμε για το νέο λαμπερό τηλεοπτικό talent show «Tv Queen», που θα κάνει ταυτόχρονα πρεμιέρα σε Ελλάδα (Open TV) και Κύπρο (Omega) στις εννέα το βράδυ της Κυριακής, είναι το όνομα της παρουσιάστριάς του, Ιωάννας Μαλέσκου, αφού έχει δημοσιοποιηθεί τόσο μέσα από το επίσημο δελτίο τύπου του show, αλλά και εκείνο του Διευθυντή της «Σχολής», του Ανδρέα Μικρούτσικου, όταν εξηγούσε τη μείωση των ημερών παρουσίας του στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Δεν υπάρχει, όμως, καμία επίσημη ενημέρωση, μέχρι σήμερα, για τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αφού αυτά παραμένουν «μυστικά», ως έκπληξη για το κοινό που θα παρακολουθήσει την Κυριακή το νέο talent show.

Το διεισδυτικό και πάντα έγκυρο Down Town Κύπρου, ωστόσο, μέσα από το ρεπορτάζ του, έμαθε τα hot αυτά ονόματα, που φαίνεται να δημιουργούν μία πολύ ενδιαφέρουσα τριάδα, και σας τα παρουσιάζει αποκλειστικά, μέσα από το like.philenews.com: Κατερίνα Γκαγκάκη, Έλενα Χριστοπούλου και… Τάσος Τρύφωνος! Αυτό λένε οι έγκυρες, πληροφορίες του Down Town Κύπρου και μόνο κάτι απρόοπτο, μία ας την πούμε… «ανώτερη» παρέμβαση θα το ανατρέψει.

Gagakia 1699399381 3231118655532249615 26271861 Elena Hristopoulou 1707304768 3297433851142650941 1438051432

Ήδη ο Κύπριος παρουσιαστής, που ήταν σε συζητήσεις με την παραγωγή του σόου εδώ και έναν περίπου μήνα, μεταβαίνει αύριο Παρασκευή στην Αθήνα, τόσο για τις τελικές υπογραφές στο συμβόλαιο και βεβαίως για τις τελικές πρόβες του νέου κυριακάτικου show πριν από την κυριακάτικη πρεμιέρα.

Tasos

Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία που έχει ο παρουσιαστής με τον Alpha Κύπρου, ο οποίος ενημερώθηκε και φαίνεται να έχει συγκατανεύσει. Ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει το γεγονός πως ο Τάσος θα βρίσκεται σε… πολλαπλό ταμπλό τηλεοπτικά, κάθε Κυριακή, στην Κύπρο, αφού θα βρίσκεται στην παρουσίαση σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές, σε τρεις διαφορετικές «ζώνες» μετάδοσης, και σε δύο αντίπαλα κανάλια: «Tipping Point» και «Τετ Α Τετ» στον Alpha Κύπρου, αλλά και «Tv Queen», στο Omega.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS