ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVFamagusta: Συγκλόνισε η ιστορία βιασμού του Μιχάλη από Τούρκο αξιωματικό

Famagusta: Συγκλόνισε η ιστορία βιασμού του Μιχάλη από Τούρκο αξιωματικό

Μια άλλη συγκλονιστική ιστορία που διαδραματίστηκε πριν από 50 χρόνια, είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο «Famagusta» που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Πρόκειται για την ιστορία Του Μιχάλη, ο οποίος υπέστη βιασμό στις φυλακές από Τούρκο αξιωματικό.

«Σκοτείνιασαν όλα, ούτε κατάλαβα πως βρέθηκα στο καράβι που μετέφερε τους αιχμαλώτους στην Τουρκία. Στα Άδανα κάποιους δεν τους πείραξαν. Εγώ όμως ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι εκεί θα μου έκαναν τη ζωή μου κόλαση» εξομολογήθηκε αρχικά ο Μιχάλης στον Μάικλ Κούρτη, τον οποίο και υποδύεται ο Χρήστος Λούλης.

Στην πορεία, ο ίδιος συνέχισε την περιγραφή του, αναφέροντας: «Την πρώτη νύχτα στις φυλακές, εντελώς τυχαία, άκουσα έναν αξιωματικό να λέει κοιτάζοντας προς το μέρος μου: Αυτός σκότωσε Τούρκο αξιωματικό. Ξεκίνησαν με το να μου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο. Με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα, με έβριζαν, με έφτυναν. Με έβγαλαν έξω στην αυλή της φυλακής και μου έκαναν εικονική εκτέλεση».

«Μια μέρα ήμουν στο ντους μαζί με άλλους τρεις αιχμαλώτους. Μπήκε μέσα ένας αξιωματικός και διέταξε τους άλλους να φύγουν» πρόσθεσε ο Μιχάλης στο τελευταίο αυτό επεισόδιο του πρώτου κύκλου για το «Famagusta» και προβλήθηκε μια αναπαράσταση των μαρτυρικών στιγμών που βίωσε, με τον βιασμό του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS