CELEBRITIESTVGNTM 5: Τα 7 κορίτσια από τα 21 που μπήκαν στο σπίτι...

GNTM 5: Τα 7 κορίτσια από τα 21 που μπήκαν στο σπίτι είναι εντυπωσιακές κύπριες!

Έντονο το κυπριακό στοιχείο φέτος στο GNTM 5 αφού στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τα 21 κορίτσια που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι και μεταξύ αυτών, τα επτά είναι από την Κύπρο!

Μετά τις πολύωρες auditions και το εντυπωσιακό ID Catwalk, οι 41 υποψήφιοι που ξεχώρισαν,  δοκιμάστηκαν στη 2η φάση του bootcamp, μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Στόχος όλων των κοριτσιών, ήταν να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών και να τους πείσουν ότι αξίζουν μία θέση στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Η Mary Vitinaros είναι η νέα είσοδος στο ριάλιτι μόδας, ένα εντυπωσιακό μοντέλο που θα την βλέπουμε ως model instructor.

Μία υποψήφια -όπως και κάθε χρόνο- κέρδισε το πολυπόθητο Golden Pass και απευθείας στο σπίτι του GNTM 5. Αυτή ήταν η Κάτια.

Τα κορίτσια που πήραν το εισιτήριο για στο σπίτι 

Η αγωνία κορυφώθηκε τη στιγμή της ανακοίνωσης των 21 κοριτσιών που θα μπουν στο σπίτι.  Τα 21, λοιπόν, κορίτσια που τα κατάφεραν είναι οι: Γιέβα, Αλεξία Κ., Μύρια, Κατερίνα, Δέσποινα, Νικόλ, Μαρία, Εβελίνα, Γρηγοριάνα, Κάτια, Μάρα, Τζούλια, Μαρίτα, Άννα, Κότυ, Έλενα, Βικτώρια, Μικαέλα, Αλεξία Τ., Ζωή και Έφη.

Τα κορίτσια από την Κύπρο είναι:

Γρηγοριάννα, Έλενα, Μαρίτα, Μύρια, Μαρία Κώστα, Κάτια, Ζωή

GNTM

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS