CELEBRITIESTVGNTM: Χαμός μεταξύ Βίκυς Καγιά και Σοφίας Χατζηπαντελή

GNTM: Χαμός μεταξύ Βίκυς Καγιά και Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το νέο πρόσωπο του GNTM, καθώς, μετά την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, το μοντέλο βρίσκεται ανάμεσα στους κριτές του ριάλιτι.

Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα στο πλατό με τις οντισιόν και τα πρώτα μοντέλα να διεκδικούν μια θέση στο σπίτι του GNTM 5, ωστόσο δεν λείπουν οι εντάσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «OPEN Weekend», τις προηγούμενες μέρες έγινε ένας καβγάς ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε επίσης: Τα γυρίσματα του GNTM ξεκίνησαν και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία των κριτών από τις audition

Γιατί τσακώθηκαν Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή

Σύμφωνα με την εκπομπή, στο πλαίσιο των Bootcamp, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size μοντέλο που η Βίκυ Καγιά δεν ήθελε καθόλου στο ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας δεν ήθελαν να δώσουν το «ναι» για να περάσει στην επόμενη φάση, σε αντίθεση με τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σωφρονίου, που ήθελαν να της δώσουν την ευκαιρία. Τότε η κοπέλα άρχισε να μιλάει με έντονο ύφος στους κριτές.

Τελικά, την τελευταία στιγμή η Σοφία Χατζηπαντελή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την Wild Card και «έσωσε» το plus size μοντέλο, δυσαρεστώντας τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Διαβάστε επίσης: Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η αποχώρηση από το GNTM και το “καρφί” για την Βίκυ Καγιά

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS