ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΗ δικαστική Διαμάχη Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ γίνεται ταινία - Αυτοί...

Η δικαστική Διαμάχη Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ γίνεται ταινία – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές!

Η μαραθώνια δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood ετοιμάζεται να μεταφερθεί στην οθόνη με τίτλο “Hot Take: The Depp/Heard Trial“και πρόκειται να αποτυπώσει όλη την περιπετειώδης σχέση του πρώην ζευγαριού εντός και εκτός του δικαστηρίου.

Τον Johnny Depp θα υποδηθεί ο Mark Hapka.

Τον έχουμε ξανά δει σε ταινίες όπως τα Parallels (2015) και 23Blast (2013).

Ni2ul8a

Ενώ,τον ρόλο της πρώην γυναίκας του Amber, θα αναλάβει η Megan Davis, η οποία συμμετείχε στις ταινίες For Nothing και American Horror Story.

L0nphsj

Η υπόθεση που παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε όταν ο ηθοποιός μήνυσε την πρώην σύζυγό του Amber για συκοφαντική δυσφήμηση ενώ η Amber από την πλεύρα της τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία. Έπειτα από 6 εβδομάσες η δίκη τελείωσε με τον πρώην πρωταγωνιστή των ”Πειρατών της Καραιβικής” να δικαιώνεται.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά από τη δωρεάν συνδρομητική υπηρεσία Tubi. Μια υπηρεσία ροής που δραστηροποιείται στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία. Δεν θα είναι διαθέσιμη στις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Image

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS