CELEBRITIESTVΗ Φαίη Σκορδά οριστικά εκτός ΑΝΤ1: Οι προτάσεις από άλλα κανάλια

Η Φαίη Σκορδά οριστικά εκτός ΑΝΤ1: Οι προτάσεις από άλλα κανάλια

Φαίη και ΑΝΤ1 τέλος. Τα επόμενα βήματα της παρουσιάστριας και η αλήθεια για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 είναι η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας zappit έτσι το τηλεοπτικό «θρίλερ» οδεύει προς το τέλος του, με την παρουσιάστρια να είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα αφού έχει ήδη προτάσεις.

Το συμβόλαιό της με το κανάλι έληξε χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου και η παρουσιάστρια συμφώνησε πριν από μερικές μέρες πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής, δηλαδή 8 Ιουλίου.

Το Star πάντως έχει στρώσει χαλί και περιμένει να συμφωνήσει με την Φαίη αφού το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι  έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κηφισιάς.

Το Star δίνει τη δυνατότητα στην Φαίη Σκορδά να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε η Φαίη το προηγούμενο διάστημα, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η εκπομπή θα έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης. Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00.

Το 9 είναι μια ώρα που επιθυμεί και η ίδια εξάλλου, καθώς πιστεύει ότι λόγω έντονου ανταγωνισμού το 10 είναι πια αργά. Όλα αυτά αν και εφόσον η Φαίη Σκορδά πει το μεγάλο ναι στο Star μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Η δεύτερη πρόταση

Όμως, υπάρχει άλλη μια σοβαρή πρόταση για την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1. Η πρόταση αυτή έρχεται από τον ΣΚΑΪ.Ενώ, λοιπόν, μέχρι πριν από μερικές μέρες οι ιθύνοντες διέψευδαν κατηγορηματικά οποιαδήποτε επικοινωνία του σταθμού με την παρουσιάστρια, φαίνεται πως αυτό άλλαξε στην πορεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zappit, αυτή την εβδομάδα «πάγωσαν» οι προετοιμασίες για τις ψυχαγωγικές εκπομπές στον σταθμό, καθώς ο ΣΚΑΪ έχει κάνει τη δική του πρόταση στην Φαίη Σκορδά.

Επισήμως, γίνεται προσπάθεια διάψευσης. Όμως, οι κινήσεις και οι συζητήσεις που γίνονται εντός καναλιού δείχνουν άλλα.

Η για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Star

Φωτιά παίρνουν πάλι οι φήμες πως η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει την πόρτα του Star για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του χρόνου. Αυτό, όμως, είναι κάτι που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους του καναλιού που γνωρίζουν τα πράγματα από πρώτο χέρι.

Βέβαια, εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά με την Φαίη Σκορδά, τότε σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν και η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι η επόμενη επιλογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS