ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΗ Μενεγάκη αποχαιρέτησε τον Πούμπουρα- Η συγκίνηση της παρουσιάστριας και η αμηχανία...

Η Μενεγάκη αποχαιρέτησε τον Πούμπουρα- Η συγκίνηση της παρουσιάστριας και η αμηχανία του Σάββα (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τον Σάββα Πούμπουρα τον αποχαιρέτησε συγκινημένη και προβλήθηκε ένα υπέροχο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του.

«Ετοιμάζαμε εδώ και καιρό ένα βίντεο για ένα παιδί που γνώρισα πριν από δύο χρόνια με ξεκίνησε με έναν χαριτωμένο σνομπισμό , έτσι ήταν… αυτό ήταν το στυλ του, αν δεν τον ξέρεις μπορείς να τον παρεξηγήσεις για τον Σάββα Πούμπουρα, τον τρελό τοξότη» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν ρίξει αυλαία η εκπομπή της για αυτή τη σεζόν.

Και πρόσθεσε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη: «Βλέπαμε τα βίντεό του και λέγαμε «ρε συ αυτό το τυπάκι πόσα πράγματα έκανε; Βέβαια είχε και τις στιγμές του που έλεγες «Σάββα; Σάββα;» Πάμε να απολαύσουμε το βίντεό του και με αυτόν τον τρόπο πραγματικά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για αυτή την όμορφη διαδρομή που μας χάρισε όμορφα χαμόγελα και ωραίες αναμνήσεις, Σάββα…»!

Η Ελένη συγκινημένη με ένα κοντινό πλάνο και με λόγια αγάπης ευχαρίστησε τον συνεργάτη της και τον αποχαιρέτησε δίνοντας πάσα για ένα αφιερωματικό βίντεο που είχε ετοιμάσει η ομάδα του για εκείνον.

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω στο 1:26:25

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS