CELEBRITIESTVΗ νέα coach του «GNTM» δηλώνει βέρα Καλαματιανή

Η νέα coach του «GNTM» δηλώνει βέρα Καλαματιανή

Είναι ξανθιά, εντυπωσιακή, με ιδανικές αναλογίες και Ελληνίδα. Η νέα coach του «GNTM» είναι, ίσως, η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού κύκλου του ριάλιτι μόδας. Περισσότερο κι από την επιστροφή της Βίκυ Καγιά στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τη διεθνούς φήμης Μαίρη Βιτινάρος που μεγάλωσε στη μακρινή Αυστραλία, φαίνεται όμως να τιμά τις ρίζες της και δηλώνει υπερήφανη για την καταγωγή της. συγκεκριμένα, γεννήθηκε στην Μελβούρνη στις 18 Ιουνίου του 1992 από Έλληνες γονείς, που φρόντισαν να τη μεγαλώσουν περισσότερο ως Ελληνίδα και λιγότερο ως Αυστραλέζα.

H σχέση της οικογένειάς της με την Ελλάδα παραμένει δυνατή. Εγκατέλειψε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο για να ασχοληθεί με το modeling και τη φωτογραφία μόδας. Στα 22 της, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με καταξιωμένους σχεδιαστές και φωτογράφους και να κάνει εξώφυλλα και διαφημιστικά που την καθιέρωσαν ως ένα από τα πολλά υποσχόμενα μοντέλα της γενιάς της. Αγάπη της; Η πασαρέλα. όνειρό της; Να περπατήσει στα fashion shows της Victoria’s Secret.Η Μαίρη ξεκίνησε από τα καλλιστεία Miss Universe Australia όπου κέρδισε τη δεύτερη θέση, ενώ η συμμετοχή της στο Project Runway ανέβασε κι άλλο τις μετοχές της.

Με ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και φωτογραφίσεις για πασίγνωστα περιοδικά όπως το Women’s Health και η Vogue, η Μαίρη ήρθε να αποδείξει πως μια θέση στο χώρο της μόδας της αξίζει και με το παραπάνω.

Για τη Μαίρη, η πρώτη φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα ήταν το περασμένο καλοκαίρι δηλώνοντας… βέρα Καλαματιανή, ενώ φροντίζει να διαφημίζει τις ομορφιές της Πελοποννήσου όπου κι αν βρεθεί.

Η Βίκυ Καγιά φρόντισε να μας την συστήσει μέσω του λογαριασμού της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Με μια κοινή τους φωτογραφία και τη λεζάντα «Καλώς όρισες στην οικογένεια. Σε αγαπάμε», φρόντισε να μας συστήσει την Ελληνίδα Gisele όπως τη χαρακτηρίζουν τα διεθνή μέσα. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στον φετινό κύκλο του ριάλιτι θα έχουμε αρκετούς guest coach ανάλογα με τις δοκιμασίες και αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει στον διαγωνισμό. Κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο γερμανικό «GNTM» με παρουσιάστρια την Heidi Klum.

Πηγή: Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS