ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΗλιάνα Παπαγεωργίου: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Shopping Star – «Είστε...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το Shopping Star – «Είστε έτοιμες;»

“Νέες fashionistas, νέα πασαρέλα, νέα γενιά, νέα εποχή Shopping Star”.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star, όπως έκανε και επίσημα γνωστό το Star Channel το προηγούμενο διάστημα. Το γνωστό μοντέλο αναλαμβάνει το τιμόνι του επιτυχημένου reality μόδας, αποτελώντας την πολυσυζητημένη διάδοχο της Βίκυς Καγιά.

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του παιχνιδιού για τη νέα σεζόν, στο οποίο εμφανίζεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει πασαρέλα και να προσκαλεί τις τηλεθεάτριες να δηλώσουν συμμετοχή.

«Νέα εποχή Shopping Star», λέει χαμογελαστή στην κάμερα η παρουσιάστρια, ενώ όταν ακούγεται η φωνή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου να ρωτά «Μόνο εμένα δεν αλλάξανε;», εκείνη του απαντά: «Μα Βαγγέλη μου, Shopping Star χωρίς εσένα γίνεται; Δεν γίνεται».

«Μαζί θα κάνουμε το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στις βιτρίνες, στα trends, στη μόδα. Είστε έτοιμες;», μας ρωτά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Σε πρόσφατες δηλώσεις της λίγο πριν το πρώτο γύρισμα του Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αναφέρει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που δείχνουν το στυλ τους.

Σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω.

Shopping Star, πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS