CELEBRITIESTV«Κάρμα»: Η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε, οι αντιδράσεις και η υπόθεση "Ορέστη"

«Κάρμα»: Η ανακοίνωση που μας ξάφνιασε, οι αντιδράσεις και η υπόθεση “Ορέστη”

Με 8 επεισόδια ολοκληρώθηκε τελικά ο τέταρτος κύκλος της επιτυχημένης κοινωνικής-δραματοποιημένης σειρά του Alpha Κύπρου, «Κάρμα» σε έρευνα και σενάριο της Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία της Ναστάζιας Χριστοδούλου. 

Χθες Σάββατο, ανακοίνωθηκε μέσα από τον λαγοριασμό της σειράς στο Instagram ότι ο 4ος κύκλος ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με το επεισόδιο ΣΙΓΗ.

Μάλιστα αποκάλυψαν ότι μια από τις πιο γνωστές και πολύκροτες υποθέσεις στην Κύπρο που αφορά serial killer, βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης, όμως δεν θα προβληθεί στην ελεύθερη τηλεόραση, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες ακόμη.

Αμέσως οι φανς της σειράς άρχισαν να αφήνουν σχόλια κάτω από την ανακοίνωση, εκφράζοντας την λύπη τους για το γεγονός ότι ο τέταρτος κύκλος ολοκληρώθηκε τόσο σύντομα, αλλά και το γεγονός ότι όλοι περίμεναν να παρακολουθήσουν την υπόθεση “Ορέστη”.

Υπενθυμίζουμε, ότι λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου οι συντελεστές της σειράς ζήτησαν από τους τηλεθεατές μέσα από τα social media να εισηγηθούν αληθινές ιστορίες που θα ήθελαν να προβληθούν.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να προτείνουν την αποτρόπαια δράση του «Ορέστη» – Νίκου Μεταξά που συγκλόνισε το νησί πριν από μερικά χρόνια. Η εγκληματική του δράση φαίνεται να είχε ξεκινήσει το 2016 και σε διάστημα μικρότερο των δύο χρόνων, διέπραξε 7 δολοφονίες. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Μεταξάς, ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς μέχρι τότε, καταδικάστηκε το 2019 σε επτά φορές ισόβια για τη δολοφονία πέντε γυναικών και δύο κοριτσιών. Η ποινή που του επιβλήθηκε, αποτελεί την μεγαλύτερη ποινή που επιβλήθηκε μέχρι στιγμής στην Κύπρο.

Η ανακοίνωση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karma (@karma_cy)

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS