CELEBRITIESTVΛάκης Γαβαλάς: 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον νέο κριτή...

Λάκης Γαβαλάς: 10 πράγματα που ίσως δεν ξέρεις για τον νέο κριτή του My Style Rocks

«Κλείδωσε» και ο Λάκης Γαβαλάς στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» που θα επιστρέψει πλήρως ανανεωμένη με τον μόνο που θα παραμείνει στη θέση του να είναι ο συμπατριώτης μας Στέλιος Κουδουνάρης.

1.Ο Λάκης Γαβαλάς λοιπόν έκλεισε τελικά στην κριτική επιτροπή του «My style rocks», κάτι που είχε συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα. Ο σχεδιαστής θα βρίσκεται στη θέση του Δημήτρη Σκουλού, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα. Όπως είναι ήδη γνωστό τη θέση της Σοφίας Χατζηπαντελή θα πάρει η Έβελυν Καζαντζόγλου, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα αλλάξει και η παρουσιάστρια του παιχνιδιού μόδας, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να παίρνει το «τιμόνι» από την Κατερίνα Καραβάτου.

2.Ο Λάκης Γαβαλάς είναι σχεδιαστής μόδας από μικρή ηλικία με πλούσιο βιογραφικό στον χώρο της μόδας. Είναι γνωστός τόσο για το εκκεντρικό του στυλ όσο και για τις δημιουργίες του, που επιλέγουν Έλληνες και ξένοι celebrities.

3.Γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 1952. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα και συγκεκριμένα τον Κορυδαλλό.

4.Σπούδασε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αρρένων Saint Paul, ενώ παράλληλα εργάζονταν για βιοποριστικούς λόγους. Η μόδα ήταν κάτι που τον ενδιέφερε και κυλούσε στο αίμα του από πολύ μικρή ηλικία κι έτσι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στην Ιταλία προκειμένου να δουλέψει και να ακολουθήσει τη μεγάλη του αγάπη.

5.Ο χορός ήταν επίσης το πάθος του και έτσι στην Ιταλία εργάζονταν ως χορευτής σε σόου της Ραφαέλα Καρά. Μετά από σχεδόν 10 χρόνια στην Ιταλία αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και άνοιξε μαγαζί με ρούχα στην Ρόδο. Καθώς πήγαινε αρκετά καλά, μετά από δύο χρόνια άνοιξε το δεύτερο κατάστημά του στην Αθήνα και πουλούσε ρούχα διάσημης μάρκας. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει.

6.Καθώς τα πράγματα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά άνοιξε την δική του εταιρεία μαζί με την αδελφή του και τον γαμπρό του και τελικά έφτασε στο σημείο να είναι αντιπρόσωπος μερικών από των πιο διάσημων και επιτυχημένων εταιρειών στην Ελλάδα. Η εταιρεία κέρδιζε όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη τόσο του ελληνικού κοινού όσο και τον διεθνών οίκων. Στις αρχές του 2000, αντιπροσώπευε 85 ξένες εταιρείες, το 90% των οποίων ήταν πολυεθνικές, διέθετε 850 πελάτες στη χονδρική, 13 καταστήματα και 300 εργαζομένους. Κάποια στιγμή τότε ο Λάκης Γαβαλάς πήρε την απόφαση να κυκλοφορήσει και την δική του σειρά ρούχων που φέρουν την επωνυμία LAK. Επιπλέον αγόρασε ένα οικόπεδο πολλών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στην Παλλήνη, του οποίου η αξία υπολογίζονταν περίπου στα 32 εκατομμύρια ευρώ.

7.Ώσπου βίωσε την απόλυτη καταστροφή… Λίγο πριν το 2011 κι έπειτα από έλεγχο της εφορίας, διαπιστώθηκε ότι χρωστούσε περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο. Ο Λάκης Γαβαλάς πήρε τα μέτρα του και έκανε μήνυση στον γαμπρό του ο οποίος ήταν μέτοχος στην εταιρεία για την κακή διαχείριση, ωστόσο τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο καθώς συνελήφθη. Συνολικά συλλήφθηκε 7 φορές, ενώ από το 2012 έως το 2013 μπήκε στη φυλακή για 14 μήνες.

8.Ο Λάκης Γαβαλάς δεν απασχολούσε με την προσωπική του ζωή μέχρι που σε μια συνέντευξή του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» είχε αποκαλύψει ότι ήταν παντρεμένος με μία γυναίκα από την Σουηδία πριν πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει: «Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο… Και κάποια μέρα μου είπε πως νομίζει πως πρέπει να μείνω μόνος μου. Μου είπε “φεύγω” και δεν είπα “μείνε”. Είπα “οκ”. Ήταν έγκυος και απέβαλε πέντε μηνών».

9.Ο Λάκης Γαβαλάς συζητιόταν συχνά και απασχολούσε με κάθε του εμφάνιση που ήταν πάντα εκκεντρική. Φουστανέλες και σακάκια, σκωτσέζικες ή χαβανέζικες φούστες, μακεδονικές σκούφιες, κοσμήματα, τσάντες.

10.Να σημειώσουμε ότι για να πει τελικά το «ναι» στο «My Style Rocks» ο Λάκης ζήτησε από την παραγωγή να μην εστιάζει ο νέος κύκλος τόσο πολύ στο κομμάτι του σκληρού ριάλιτι με καυστικές παρατηρήσεις προς τις συμμετέχουσες συνοδεία δακρύων αλλά στα στοιχεία του φαν και της πλάκας!

Περιοδικό TV Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS