CELEBRITIESTVMaestro: 5 πράγματα που μάθαμε για τον β’ κύκλο της σειράς του...

Maestro: 5 πράγματα που μάθαμε για τον β’ κύκλο της σειράς του Παπακαλιάτη

Η επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που επέστρεψε μετά από χρόνια στην τηλεόραση, αποθεώθηκε και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, αφού έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που κατέκτησε μια θέση στη διάσημη διεθνή πλατφόρμα Netflix. Τα γυρίσματα άρχισαν σε Παξούς και Αθήνα και εμείς σας δίνουμε μια γεύση από όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια.  

1.Ο Ορέστης γίνεται πατέρας, αλλά είναι ο βιολογικός;

Είδαμε στον πρώτο κύκλο ότι ο λόγος που η Αλεξάνδρα πήγε να ψάξει τον άντρα της στους Παξούς ήταν για να του ανακοινώσει ότι είναι έγκυος και πως θα κρατήσει το παιδί ακόμα και χωρίς τη θέλησή του. Άρα ο Ορέστης μοιραία θα γίνει πατέρας. Όμως, θα είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού; Μην ξεχνάτε ότι η Αλεξάνδρα δεν ήταν πάντα πιστή…

Αλεξάνδρα και Ορέστης επιστρέφουν στην Αθήνα αλλά παρόλο που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να αφήσουν πίσω τους όσα έζησαν στο νησί, η πραγματικότητα δεν θα τους αφήνει. Πολλοί, ανάμεσά τους και η κυρία Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) θα επικοινωνήσουν μαζί του. Όσα έζησαν στους Παξούς θα στοιχειώσουν το ζευγάρι. Η επιστροφή τους στο νησί θα είναι μοιραία…

2.Κι όμως, ο «Χαράλαμπος» θα είναι και στο νέο κύκλο!  

Ο Γιάννης Τσορτέκης που ξεχώρισε για την ερμηνεία του και την ίδια ώρα μισήθηκε όσο λίγοι πρωταγωνιστές για τη φύση του ρόλου του, θα συμμετέχει και στον δεύτερο κύκλο. Και ας τον είδαμε να πέφτει νεκρός στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Το ότι θα είναι και στα νέα επεισόδια, δεν σημαίνει ότι θα αναστηθεί! Θα έχει όμως παρουσία μέσα από οικογενειακές του σκηνές.

3.Το μυστικό της δολοφονίας του Χαράλαμπου θα πάψει να είναι μυστικό

Θα το μάθει η γιαγιά του Αντώνη, η Χάρις, και φυσικά η μητέρα του Σπύρου, Μαρία. Οι δύο γυναίκες θα συσπειρωθούν αφού ξέρουν ότι οι αγαπημένοι τους έδρασαν για καλό και θα προσπαθήσουν να πάρουν τις τύψεις από πάνω τους. Πολύ κοντά θα έρθουν όμως και ο Φάνης με τον Σπύρο και τον Μιχάλη. Και οι τρεις ήταν με έναν τρόπο παρόντες στο έγκλημα των Παξών, όμως θα συμμαχήσουν προκειμένου η αλήθεια να μη γίνει ποτέ γνωστή.

4.Το πτώμα φτάνει στην ακτή

Η τοπική Αρχή του νησιού θα βρει το άψυχο σώμα του Χαράλαμπου και οι ανακρίσεις θα αρχίσουν. Τι θα συμβεί όμως όταν οι απολογίες δημιουργήσουν κενά;

5.Το καλό θα νικήσει!

Ο δημιουργός του Maestro έδωσε μια συνέντευξη στη Δημόσια Τηλεόραση της Ελλάδας και παραδέχτηκε πως στο φινάλε του δεύτερου κύκλου, «το καλό θα νικήσει». Τόνισε ότι το τέλος της σειράς το έχει στο μυαλό του αλλά ακόμα δεν το έχει γράψει. «Σε όλες μου τις δουλειές ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο ότι νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει», είχε πει συγκεκριμένα, δίνοντάς μας μια γεύση τι να περιμένουμε.

Note: Ο δεύτερος κύκλος θα αρχίσει από το Netflix

Ο δεύτερος κύκλος, που θα είναι και ο τελευταίος, θα ξεκινήσει το ταξίδι του από τη διεθνή πλατφόρμα και στη συνέχεια θα προβληθεί από το Mega Ελλάδος (άρα και από τον Alpha Κύπρου). Ωστόσο λέγεται ότι οι άνθρωποι του Netflix έχουν ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να δημιουργήσει μια πρωτογενή αγγλόφωνη σειρά με πρωταγωνιστές ηθοποιούς διεθνούς φήμης.

Όσο για το πότε αναμένεται η 2η σεζόν του Maestro, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αυτό θα γίνει προς τα τέλη του 2023 ή εντός του 2024, καθώς όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Θα το δούμε περίπου σε έναν χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν».

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS