CELEBRITIESTVMaestro Spoiler: Τι θα γίνει στον β’ κύκλο

Maestro Spoiler: Τι θα γίνει στον β’ κύκλο

Mε ανυπομονησία περιμένουν οι φαν της σειράς τα νέα επεισόδια, που αναμένονται μετά το Πάσχα. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που άνοιξε τον δρόμο για το Netflix επιστρέφει με αλλαγές και εκπλήξεις.

Εκτός από την άφιξη στο καστ του Νίκου Ψαρρά τον οποίο θα δούμε σε ρόλο εισαγγελέα, πρόκειται να δούμε άλλη μία προσθήκη που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ιστορία. Πρόκειται για τον Κώστα Μπερικόπουλο ο οποίος θα υποδυθεί τον αστυνόμο.

Στο καστ προστίθεται και η Λένα Παπαληγούρα. Να θυμίσουμε ότι στον νέο κύκλο θα δούμε τον Ορέστη να βλέπει τη ζωή του να αλλάζει. Θα γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ξετυλίγεται η υπόθεση της δολοφονίας του Χαράλαμπου, αφού το πτώμα του βγαίνει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Τα νέα επεισόδια είναι έτοιμα και το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ η σειρά θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν, 4 επεισοδίων, που αναμένεται να μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS