CELEBRITIESTVΜεταγραφή βόμβα: Η Άντρη Καραντώνη πάει στον Alpha;

Μεταγραφή βόμβα: Η Άντρη Καραντώνη πάει στον Alpha;

Θα είναι η τηλεοπτική μεταγραφή της χρονιάς; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το περιοδικό Down Town, οι οποίες και περιλαμβάνονται σε ρεπορτάζ που θα δημοσιευτεί στη νέα του έκδοση, την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Down Town που μοιράστηκε με το LIKE, η Άντρη Καραντώνη ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Alpha Κύπρου ώστε η «Παραδοσιακή βραδιά» της, ένα από τα πιο «δυνατά τηλεοπτικά χαρτιά» του ΡΙΚ, να ενταχθεί από την επόμενη σεζόν στο κανάλι των Λατσιών.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και οι πληροφορίες του Down Town θέλουν τον Alpha Κύπρου, πέρα από την επιθυμία να συνεχίσει από τη συχνότητά του τη μετάδοση της εκπομπής κάθε Σάββατο βράδυ, όπως συμβαίνει ήδη τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική συνήθεια, να προσβλέπει και σε περεταίρω αξιοποίηση της Άντρης Καραντώνη.

Συγκεκριμένα φαίνεται να υπάρχουν πλάνα και για αξιοποίηση της στην παρουσίαση ακόμη μίας ψυχαγωγικής εκπομπής, στον Alpha Κύπρου. Για να δούμε; Θα καταλήξουν σε συμφωνία; Θα πέσουν, άραγε, οι υπογραφές;

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS