CELEBRITIESTVΜιχάλης Σοφοκλέους: Αποκάλυψε πότε ρίχνει «αυλαία» το Casa De Mikel

Μιχάλης Σοφοκλέους: Αποκάλυψε πότε ρίχνει «αυλαία» το Casa De Mikel

Συνέντευξη στο περιοδικό TV Mania που κυκλοφορεί σήμερα Σάββατο μαζί με τον Φιλελεύθερο, παραχώρησε ο Μιχάλης Σοφοκλέους. Μιλώντας στην Αφροδίτη Γεωργίου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές η εκπομπή Casa de Mikel, για το καλοκαίρι και πότε επιστρέφει.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Ανανεώθηκε η εκπομπή; Θα συνεχιστεί το Casa De Mikel για 6η σεζόν;

Ναι βεβαίως! Συνεχίζουμε κανονικά για την επόμενη χρονιά!

Τι θέλετε να κρατήσετε γιατί λειτουργεί και αρέσει και στο κοινό και τι θα θέλατε να αλλάξετε/προσθέσετε ως τονωτική ένεση;  

Θα κρατήσουμε τον βασικό άξονα της εκπομπής που είναι ο εύστοχος και καυστικός σχολιασμός των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία μας. Είμαστε όμως alert με τον ίδιο ζήλο για να καταφέρνουμε να παρακολουθούμε το προσκήνιο και την επικαιρότητα για να έχουμε ποικιλία στη θεματολογία από την οποία καταπιάνεται η σάτιρά μας. Εννοείται ότι κρατάμε τις μιμήσεις και τα σκετσάκια που κάνουμε, αλλά φυσικά έχουμε τις κεραίες μας ανοικτές για να ανανεώσουμε την εκπομπή μας με διάφορες νέες πινελιές. Μας ενδιαφέρει να έχουμε καλεσμένους, φρέσκα και νέα πρόσωπα, επειδή αντιλαμβάνεστε ότι είμαστε ένα μικρό νησί και είναι αυτό το κομμάτι που θέλει έξτρα προσπάθεια και εγρήγορση για να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Πότε ρίχνει αυλαία η εκπομπή για φέτος και πότε επιστρέφει;

Αποχαιρετάμε το κοινό μας τον Ιούνιο και επιστρέφουμε δυναμικά από Σεπτέμβρη για την έκτη μας σεζόν!

Ποια πιστεύεις ότι είναι η συνταγή επιτυχίας του Casa De Mikel; Τι την κάνει να ξεχωρίζει;

Η αυθεντικότητά της! Είμαστε όλοι ο εαυτός μας και αυτό που νιώθουμε, και εμείς που εμφανιζόμαστε μπροστά στη κάμερα αλλά και οι κειμενογράφοι, είναι η ελευθερία να αγγίζουμε όλα σχεδόν τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Αυτό είναι κάτι που εκτιμάται από τους τηλεθεατές. Δεν φοράμε μάσκες, είμαστε ο εαυτός μας, περνάμε και οι ίδιοι καλά και αυτό το μεταφέρουμε και στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS