CELEBRITIESTVΜιχάλης Σοφοκλέους σε Λούη Πατσαλίδη: «Από τότε ήθελα να σπάσουμε τον πάγο» (βίντεο)

Μιχάλης Σοφοκλέους σε Λούη Πατσαλίδη: «Από τότε ήθελα να σπάσουμε τον πάγο» (βίντεο)

Πρόκειται για μια συνάντηση την οποία οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν να δουν και που επιτέλους έγινε στην πραγματικότητα. Μιχάλης Σοφοκλέους και Λούης Πατσαλίδης συναντήθηκαν στην εκπομπή «Casa De Mikel» και τα είπαν σαν δυο καλοί φίλοι.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο αγαπημένος stand up comedian και παρουσιαστής βρέθηκε ως καλεσμένος του Μιχάλης Σοφοκλέους και κάπως έτσι έβαλαν τέλος στις φήμες που τους θέλουν να έχουν «κόντρα» μεταξύ τους.

«Ρε Μιχάλη μου δεν είχα θέμα εγώ να έρθω το ξέρεις πολύ καλά. Νομίζω ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησες μετά την πρώτη σου εκπομπή. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου είπες “μου έδωσαν πάνω στα αυτιά” και σου είπα θέλει υπομονή, θέλει στομάχι, είμαι σίγουρος ότι θα πάεις πολύ καλά» αποκάλυψε ο Λούης Πατσαλίδης.

Με τον Μιχάλη Σοφοκλέους να συμπληρώνει ότι «Ναι, σε ρώτησα και συμβουλές και σε προσκάλεσα γιατί από τότε ήθελα να σπάσουμε τον πάγο».

«Μα τι πάγο, πάγος δεν υπήρχε. Αυτό προσπαθούσα να πω πολλές φορές σε συνεντεύξεις. Το σημαντικό είναι να έχει δουλειά ο κόσμος. Δεν γίνεται να μην υπάρχουν κυπριακές παραγωγές» τόνισε ο Λούης Πατσαλίδης από την πλευρά του.

Εξάλλου λίγο πριν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο ο Μιχάλης Σοφοκλέους σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αφροδίτη Γεωρίου και το περιοδικό TV Mania είχε δηλώσει τα εξής:

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε προσκαλέσει και στο παρελθόν τον Λούη Πατσαλίδη αλλά δεν τα καταφέραμε! Με ρωτάς όμως ακριβώς πάνω στην ώρα, αφού καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι στο επεισόδιο αυτού του Σαββάτου 25 Μαΐου, τη μέρα που κυκλοφορεί και η συνέντευξη για το περιοδικό σας. Τη στιγμή που μιλάμε, δηλαδή Τρίτη 21 Μαΐου, είναι προγραμματισμένο το γύρισμα με τον Λούη Πατσαλίδη για την Πέμπτη 23 Μαΐου. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν, θα μας δείτε τηλεοπτικά παρέα στο επεισόδιο αυτού του Σαββάτου 25 Μαΐου. Ανυπομονώ και εγώ πολύ για αυτό το συναπάντημα! Είμαι σίγουρος ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον… Μπαίνει λοιπόν μια τελεία στις φήμες για κόντρα και κακές προσωπικές σχέσεις, κάτι που δεν αληθεύει!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS