CELEBRITIESTVΜουτσινάς: Τον θέλουν 3 κανάλια - Οι 2 όροι του

Μουτσινάς: Τον θέλουν 3 κανάλια – Οι 2 όροι του

Περισσότερες πληροφορίες για το μέλλον του Νίκου Μουτσινά έγιναν γνωστές, μέσα από δηλώσεις της καλής του φίλης και συνεργάτιδας Ματίνας Νικολάου, αλλά και από αποκαλύψεις του Νίκου Γεωργιάδη στο Πρωινό ΣουΣου.

«Δεν έχω κάνει ακόμη κάποια συζήτηση, ούτε με τον Νίκο, ούτε με το κανάλι», είπε αρχικά στην κάμερα του Breakfast@Star η ηθοποιός, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Βάνια» στο «Καλό Μεσημεράκι». «Μιλάμε με τον Νίκο, μοιράζεται μαζί μου κάποιες σκέψεις του, όπως κι εγώ.

Είμαστε φίλοι», πρόσθεσε. Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν ο Νίκος Μουτσινάς «πολιορκείται» από τρία κανάλια, εκείνη το επιβεβαίωσε: «Το γνωρίζω αυτό, όλοι το ξέρουμε». Την ίδια ώρα, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από το Πρωινό Σου Σου, επιβεβαίωσε πως προτεραιότητα του Νίκου Μουτσινά είναι η ταινία που ετοιμάζει και πως έχει θέσει δύο όρους.

«Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι τα “Βαφτίσια”. Θέλει να κάνει την ταινία και αυτό τον νοιάζει. Και φυσικά όποιο κανάλι τον υπογράψει, θέλει να είναι και χορηγός στην ταινία. Επίσης, δεν θέλει καθημερινή εκπομπή», επισήμανε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS