CELEBRITIESTVΝαταλία Γερμανού: Απάντησε live σε επικριτικό σχόλιο στο Twitter – «Να ζητήσεις...

Ναταλία Γερμανού: Απάντησε live σε επικριτικό σχόλιο στο Twitter – «Να ζητήσεις συγγνώμη για το σεξιστικό σχόλιο» (vid)

“Δεν είναι σεξιστικό το πείραγμα, είναι πείραγμα αγάπης”, είπε η Ναταλία Γερμανού για το σχόλιο στον Δημήτρη Πανόπουλο.

Τη δική της απάντηση στο επικριτικό σχόλιο που δέχθηκε μέσω Twitter έδωσε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha, επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις, αναφέρθηκε στην παρατήρηση που της έγινε από τηλεθεάτρια της εκπομπής για ένα κοπλιμέντο που έκανε live την προηγούμενη εβδομάδα στον Δημήτρη Πανόπουλο.

 

«Μου αρέσει να ρίχνω μία ματιά στο Twitter στο διάλειμμα, είμαι γνωστή «Τουϊτερού». Μας αφορά το tweet αυτό τον Πανόπουλο κι εμένα», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Μου κάνει παρατήρηση φίλη από το Twitter: «Γιατί, κυρία Γερμανού, φτυστήκατε αυθόρμητα όταν είπατε στον αέρα τη λέξη μανούλες και το διορθώσατε, επειδή μια Μπότση παρεξηγήθηκε; Αυτή παρεξηγήθηκε, όχι όλες οι μανούλες». Δεκτό και σεβαστό.

Και απαντάει ένα account με το όνομα Πίσσα: «Σε κάτι τέτοια δίνεις σημασία. Στο να ζητήσεις συγγνώμη για το σεξιστικό σχόλιο που έκανες στον Δημήτρη Πανόπουλο, ότι σήμερα είσαι πειρασμός, ούτε άχνα», περιέγραψε αμέσως μετά η Ναταλία Γερμανού, διαβάζοντας τα μηνύματα που δέχθηκε στα social media.

«Είναι για την ημέρα, την προηγούμενη βδομάδα, που πήγαμε με την Εβελίνα στα παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ, φορούσε ο Δημήτρης ένα μαύρο t-shirt, ήταν όπως πάντα πολύ ωραίος και του λέω: σήμερα είσαι πειρασμός, όχι όσο τα παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ», εξήγησε η παρουσιάστρια του Alpha, καταλήγοντας:

«Σε έχω πει πειρασμό, σου ζητώ συγγνώμη Δημήτρη μου».

 

«Έχω να σου πω ότι εγώ παρεξηγήθηκα λίγο, γιατί δεν το είπες και σήμερα», απάντησε ο Δημήτρης Πανόπουλος χαριτολογώντας.

«Κάποιες φορές εσείς που μας παρακολουθείτε δεν γνωρίζετε ότι για να κάνουμε τέτοια πειράγματα μεταξύ μας, κουβαλάμε από πίσω μας και δύο χρόνια φιλίας. Δεν είναι σεξιστικό το πείραγμα, είναι πείραγμα αγάπης», είπε κλείνοντας το θέμα η Ναταλία Γερμανού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS