ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΝέα σειρά από τον Φώτη Γεωργίδη

Νέα σειρά από τον Φώτη Γεωργίδη

Η επιτυχία που κατέγραψε για δυο σεζόν το «Κάμπινγκ» ήταν μόνο η αρχή για τον Φώτη Γεωργίδη ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία για τη δημιουργία της νέας παραγωγής του που θα ετοιμάσει για τον Alpha Κύπρου. Όπως μαθαίνουμε, το νέο του δημιούργημα του δεν θα παρεκκλίνει από τις σεναριακές του αρχές και πιστεύω καθότι είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ως δημιουργό και τον ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλους κύπριους δημιουργούς αλλά ούτε θα πέσει στην παγίδα της επανάληψης.

Αφότου ξεμπερδέψει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο θέατρο, θα αρχίσει την προετοιμασία τόσο των κάστινγκ για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν του νέους του χαρακτήρες όσο και για τις τοποθεσίες που θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της νέας του σειράς αφού είναι υπέρμαχος των φυσικών χώρων κι όχι των στημένων σκηνικών σε στούντιο.

Παράλληλα, αυτό το διάστημα, προετοιμάζεται για το στήσιμο της ταινίας που ετοιμάζει για το τελευταίο επεισόδιο του «Κάμπινγκ» αφού ως γνωστό, μπορεί η σειρά να ολοκληρώθηκε αλλά δεν έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις γύρω από το μυστήριο των πρωταγωνιστών του και που αναμένεται να αποκαλύψει τέλη Δεκεμβρίου με αρχές Ιανουαρίου όπου θα μεταδοθεί το μεγάλο φινάλε.

Του τελευταίου επεισοδίου θα προβληθούν σχετικές τηλεταινίες ώστε το κοινό να θυμηθεί όλα όσα έχουν προηγηθεί και να οδηγηθούν σιγά-σιγά προς τον τερματισμό. Επίσης, αυτό το διάστημα, μαζί με την ομάδα του βάζουν τις τελευταίες πινελιές τους στο σενάριο του «Κάμπινγκ» αφού ως γνωστό τα δικαιώματα της σειράς έχουν πωληθεί στην Ελλάδα κι αυτή την περίοδο, το σενάριο, προσαρμόζεται στην ελληνική γλώσσα ενώ παράλληλα άρχισαν να κλείνουν τα πρώτα ονόματα για το καστ.

Η σειρά στην Ελλάδα, θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο του 2023 όπως Σεπτέμβρη του ίδιου χρόνου θα κάνει πρεμιέρα και η νέα σειρά του Γεωργίδη στον Alpha Κύπρου, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Μάριο Δημητρίου.

Πηγή: Περιοδικό Tv mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS