ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΟ Alpha Κύπρου εκπέμπει… Mega!

Ο Alpha Κύπρου εκπέμπει… Mega!

Βρέθηκε η λύση στον γρίφο για το ποιο κανάλι διεκδικεί τη αναμετάδοση του προγράμματος του Mega Ελλάδος στην Κύπρο.

Ήταν να μη γίνει η αρχή σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του Alpha Κύπρου με το Mega Ελλάδος. Οι διευθύνσεις των δύο καναλιών έδωσαν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όλα ξεκίνησαν κατά την περίοδο του πρώτου και δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού όταν τον κυπριακό κανάλι, κατάφερε να πιάσει μέσα από τα χέρια του Σίγμα τη μετάδοση της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το Mega», η οποία κάθε εβδομάδα υποδέχεται τους πιο ξεχωριστούς καλεσμένους.

Οι συγκλύσεις που φαίνεται ότι υπάρχουν στον τρόπο σκέψης για το πως ένα κανάλι μπορεί να λειτουργήσει ώστε να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό πρόγραμμά αντάξιο των απαιτήσεων του, οδήγησαν σε ένα μεγάλο deal μετάδοσης κατ’ επιλογή των εκπομπών, σειρών, βραδινών σόου και ριάλιτι του ελληνικού καναλιού στην Κύπρο.

Ελένη Μενεγάκη, Αγγελική Νικολούλη, Ελεονώρα Μελέτη, Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκουν κοινό έδαφος μέσα από τη συχνότητα του Alpha Κύπρου, ο οποίος μπαίνει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης με τα πιο δυνατά όπλα που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ελληνική τηλεοπτική αγορά. Στο deal συμπεριλαμβάνεται και το ενδεχόμενο συμπαραγωγής κάποιων εκπομπών ή σειρών εάν αυτό ευνοείται από τις συνθήκες που θα προκύψει το οποιοδήποτε project.

Στη μαθηματική εξίσωση για το ποιες εκπομπές θα συμπεριληφθούν στο νέο προγραμματισμό του σταθμού καθώς προτεραιότητα του είναι οι εγχώριες παραγωγές θα δώσει εντός των επόμενων ημερών η διεύθυνση του αφού πρώτα μελετήσει όλα τα ενδεχόμενα που πρωτίστως έχουν να κάνουν με τα διαφημιστικά πακέτα και τους δωροθέτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS