ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΟ Ηλίας Μπόγδανος ο νέος συνεργάτης στην εκπομπή του ΡΙΚ «Όλα στον...

Ο Ηλίας Μπόγδανος ο νέος συνεργάτης στην εκπομπή του ΡΙΚ «Όλα στον αέρα»

Άρχισαν να ξετυλίγονται σιγά-σιγά οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι απογευματινές ψυχαγωγικές εκπομπές με απώτερο σκοπό τους τη διεκδίκηση της πρωτιά στη μάχη της τηλεθέασης. Η απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Όλα στον αέρα», φουλάρει μία-μία τις μηχανές της ώστε μεθαύριο να μπει με το δεξί στη νέα σεζόν. 

Πέραν από την αλλαγή στο σκηνικό, στα γραφικά και την ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία προστίθεται στην ομάδα του Αλέξανδρου Ταραμουντά, που και φέτος θα έχει τη γενική ευθύνη της παρουσίασης καθώς και την αρχισυνταξία του προγράμματος ένας τέταρτος συνεργάτης, εξ’ Ελλάδος, έρχεται να προστεθεί στην παρέα.

Πρόκειται για τον Ηλία Μπόγδανο που γνωρίσαμε περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή του στο «Survivor» και το «X-Factor». Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, έδωσε τα χέρια με την παραγωγή ώστε να ντύσει μελωδικά τους τίτλους έναρξης του «Όλα στον αέρα». Τόσο οι στίχοι όσο η μουσική και η ερμηνεία ανήκουν στον καλλιτέχνη ο οποίος θα παρουσιάζει τη σύνθεση του που θα ακούγεται καθημερινά, στις 15.30, κατά την έναρξη του προγράμματος.  

Πηγή: Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS