CELEBRITIESTVΟ Λούης Πατσαλίδης ανανέωσε με τον Alpha για άλλα 2 χρόνια!

Ο Λούης Πατσαλίδης ανανέωσε με τον Alpha για άλλα 2 χρόνια!

Η ανακοίνωση του καναλιού για την 8η συνεχόμενη χρονιά!

Η επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW» όλα αυτά τα χρόνια, έφερε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ ALPHA Κύπρου και του αγαπημένου παρουσιαστή και stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη!

Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/6) η συνεργασία μεταξύ παρουσιαστή και καναλιού ανανεώθηκε για άλλα δύο χρόνια και χωρίς κανένα προβληματισμό.

Οι υπογραφές έπεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής οπότε και το “Λούης Night Show” συνεχίζει δυναμικά και για την επόμενη σεζόν, με αρκετές αλλαγές και εκπλήξεις!

Αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας με τον ALPHA ο δημοφιλής stand-up comedian ανέφερε: «Εδώ και επτά χρόνια είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τον ALPHA Κύπρου τόσο με τη Διεύθυνση του σταθμού όσο και με την ομάδα της εκπομπής! Μαζί με τη δημιουργική ομάδα συνεχίσουμε δυναμικά για 8η σεζόν εντελώς ανανεωμένοι, με νέο στούντιο και σκηνικό, νέα ένθετα και κυρίως νέες ιδέες που θα φέρουν μπόλικο γέλιο! Η αγάπη του κοινού μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε έτσι ώστε να προσφέρουμε ποιοτική ψυχαγωγία με σεβασμό στις απαιτήσεις του Κύπριου τηλεθεατή».

Το μεγάλο season finale για φέτος πλησιάζει και θα είναι στις 7 Ιουλίου με hot καλεσμένο τον Χρίστο Μάστορα και το συγκρότημα Μέλισσες!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS