CELEBRITIESTV«Ουδείς αναντικατάστατος» δηλώνει η Έλενα Θεοδώρου για όταν ανέλαβε την παρουσίαση της...

«Ουδείς αναντικατάστατος» δηλώνει η Έλενα Θεοδώρου για όταν ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής της

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 27 Αυγούστου με τον Φιλελεύθερο, παραχώρησε η Έλενα Θεοδώρου που συνεχίζει για τρίτη φορά στο τιμόνι της μεσημεριανής εκπομπής του Omega, «Έλα να δεις».

Διαβάστε επίσης Έλενα Θεοδώρου: «Η πιο δύσκολη ‘μάχη’ είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Έχεις δηλώσει πως όταν σου έγινε η πρόταση να πάρεις τα ηνία της εκπομπής, άρπαξες την ευκαιρία. Σε ενοχλεί ότι στο μυαλό κάποιων αυτό μπορεί να μεταφραστεί ως «ο θάνατός σου, η ζωή μου», δεδομένου πως αυτή η θέση ανήκε προηγουμένως σε μια άλλη παρουσιάστρια και μάλιστα στενή σου συνεργάτιδα;

Ουδείς αναντικατάστατος. Μακάρι να γίνονται πιο πολλές δουλειές και να δίνονται ευκαιρίες σε όλους. Φέτος συμπλήρωσα 7 χρόνια στον χώρο και μέσα απ’ όλες τις συνεργασίες μου, έχω αποκομίσει πράγματα τα οποία με βοήθησαν στο να εξελιχθώ. Ακόμα έχω πολλά να μάθω. Αυτοσκοπός είναι η δουλειά και η εξέλιξή μου. Όταν λοιπόν ήρθε το timing για να πάρω εγώ τα ηνία μιας εκπομπής, τότε εννοείται πως άρπαξα την ευκαιρία και νιώθω πολύ ευλογημένη. Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς κόπο, προσπάθεια και θυσίες.

Δείχνεις άνθρωπος πάντως, που δεν του αρέσουν οι κόντρες και οι ίντριγκες. Στεναχωρέθηκες όταν λέχθηκαν διάφορα εκείνη την περίοδο;

Αυτό ισχύει, και θα σου το επιβεβαιώσουν όσοι με γνωρίζουν και έχουμε συνεργαστεί. Είναι λογικό ότι δεν μπορείς να ταιριάξεις με όλους, αλλά εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι σωστή και επαγγελματίας απέναντι στον άλλον. Είναι πολύ δύσκολος και σκληρός ο χώρος. Αν καταφέρεις να μην αλλοιώσεις τον χαρακτήρα σου, τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Cover 863 Final

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS