CELEBRITIESTVΣάρωσε το «Famagusta»! Τα νούμερα-ρεκόρ, η αποθέωση της Δέσποινας Μπεμπεδέλη και τα...

Σάρωσε το «Famagusta»! Τα νούμερα-ρεκόρ, η αποθέωση της Δέσποινας Μπεμπεδέλη και τα σχόλια στο twitter

Τεράστια επιτυχία γνώρισε ήδη από την πρεμιέρα της, η σειρά «Famagusta» σε Κύπρο και Ελλάδα! 

Η νέα μεγάλη παραγωγή του Αντρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου και αφουγκράζεται τον πόνο και τις ανθρώπινες ιστορίες των Κυπρίων μετά την τουρκική εισβολή του ’74.

Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης στην Κύπρο, η σειρά έσπασε κάθε ρεκόρ για τη φετινή χρονιά, αφού σημείωσε από 42-47% στο γενικό κοινό ενώ στην Ελλάδα ανοίγουν σαμπάνιες στο όνομα του Αντρέα Γεωργίου. Συγκεκριμένα το MEGA όπου προβάλλεται η σειρά, κατέγραψε 30% μέσο όρο στο γενικό κοινό και 24% στο νεανικό κοινό, γεγονός που θεωρείται τεράστια επιτυχία για το κανάλι και ήδη έχει γίνει πρώτο θέμα στα ελλαδικά ΜΜΕ!

Διαβάστε επίσης Ανδρέας Γεωργίου: Αποκαλύπτει ότι η ιδέα για τη δημιουργία του «Famagusta» ξεκίνησε πριν 12 χρόνια

Οι ερμηνείες, η μουσική, η σκηνοθεσία, οι δραματικές σκηνές καθώς και το γεγονός πως όλα αυτά βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, κατάφεραν να «παγώσουν» τους τηλεθεατές και να… ανατριχιάσουν τους χρήστες του Twitter.

Το hashtag της σειράς ανέβηκε αστραπιαία σε πρώτο trend στη διαδικτυακή πλατφόρμα!

Τις εντυπώσεις στα social media και όχι μόνο, κέρδισε φυσικά η Δέσποινα Μπεμπεδέλη που υποδύεται Χαρίτα Μάντολες, στη σκηνή που περίγραψει τις θηριωδίες που έζησε στα 27 της, όταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο άφησε πίσω της συντρίμμια.

Διαβάστε επίσης Συγκίνησε η Δέσποινα Μπεμπεδέλη στο «Famagusta»: «Είμαι 27 χρονών, ακριβώς όσο ήμουν εκείνη τη μέρα»

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του MEGA “Famagusta”, έρχεται την Κυριακή 28/1 στις 21.00 να μας καθηλώσει με τις εξελίξεις του.

Διαβάστε επίσης Αντρέας Γεωργίου: Απαντά στις αντιδράσεις για τη σειρά «Famagusta» που κάνει σήμερα πρεμιέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS