CELEBRITIESTVΣτα Όρια: Πρεμιέρα εμπνευσμένη από την υπόθεση «Ορέστης»

Στα Όρια: Πρεμιέρα εμπνευσμένη από την υπόθεση «Ορέστης»

Η νέα αστυνομική σειρά του ΡΙΚ «Στα Όρια», σε σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε μια υπόθεση βασισμένη στην ιστορία που συγκλόνισε την Κύπρο -και όχι μόνο. Ο λόγος για τα φρικτά εγκλήματα του Νίκου Μεταξά, του πρώτου κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο, ο οποίος καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια. Για αυτό και ο τίτλος της πρεμιέρας είναι «Η Βαλίτσα».

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η σειρά βασίζεται/ εμπνέεται από αληθινές ιστορίες που τάραξαν το νησί μας αλλά δεν είναι ακριβής μεταφορά των γεγονότων. Πρόκειται πάντως για υποθέσεις που έχουν κριθεί από τη Δικαιοσύνη, έχουν εκδικαστεί και δεν εκκρεμούν.

ρφ 1

Το στόρι

Σε ένα ανακριτικό τμήμα, τρεις ανακριτές, ο Σάββας (Χριστόδουλος Μαρτάς), η Χριστίνα (Μαργαρίτα Ζαχαρίου) και ο Άλεξ (Γρηγόρης Γεωργίου) κάθε εβδομάδα θα προσπαθούν να εξιχνιάσουν αστυνομικές υποθέσεις και εγκλήματα βασισμένα σε αληθινά γεγονότα που συγκλόνισαν Κύπρο και Ελλάδα. Οι ιστορίες ξεκινούν αφού έχει γίνει το έγκλημα, και θα παρακολουθούμε την διαδικασία μέχρι να φτάσουν στις απαντήσεις για το πώς ο κάθε δράστης έφτασε… στα «Όρια του».

ρφφ 2
φ 2
φδ 2

Τι θα δούμε στα πρώτα δύο επεισόδια:

Στα πρώτα δύο επεισόδια, με γκεστ τον ηθοποιό Μάριο Ιωάννου, η ιστορία ενός πολυανθρωποκτόνου! Μετά την τυχαία ανεύρεση πτώματος στο μεταλλείο, ένας κύκλος αποτρόπαιων εγκλημάτων ανοίγει. Μια συγκλονιστική υπόθεση 5 δολοφονιών. Από τη σύλληψή του μέχρι την ομολογία του. Από την παραδοχή του, μέχρι την υπόδειξη των σημείων που πέταξε τα πτώματα. Ο Νικήτας Μελάς, ζούσε με το τέρας του! 

Στη σειρά συμμετέχουν και η Μαριάννα Σάντη (Στέλλα-ψυχολόγος) και ο Χάρης Κκολός (Γιώργος-πατέρας Αλεξ-πρώην Αστυνόμος).

Με γυρίσματα στο Μεταλλείο του Μιτσερού και την Κόκκινη λίμνη, εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, τα πρώτα επεισόδια επιχειρούν να μπουν στο μυαλό ενός serial killer. Αποτυπώνοντας με λεπτότητα την φρικαλεότητα που έζησαν 4 αλλοδαπές γυναίκες και ένα παιδί.

Σε επικοινωνία μας με τους συντελεστές, μάθαμε ότι οι ηθοποιοί και το συνεργείο, ολοκλήρωσαν με δυσκολία τα γυρίσματα, αφού η συναισθηματική φόρτιση ήταν τεράστια.

ρφρε 2

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS