ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: Η αποχώρηση του φαβορί Ηλία Μπόγδανου και τα κλάματα της Σταυρούλας

Survivor: Η αποχώρηση του φαβορί Ηλία Μπόγδανου και τα κλάματα της Σταυρούλας

Aντίστροφα μετράμε για τον μεγάλο τελικό του Survivor All Star και ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο και λίγο πριν από τον τελικό, με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. 

Οι παίκτες έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε τελικά ο Σάκης Κατσούλης. Αργότερα από το Συμβούλιο πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ενώ στον “τάκο” βρισκόταν ήδη ο Νίκος Μπάρτζης. 

Διαβάστε επίσης: Survivor: Χτύπησε στο κεφάλι ο Μάριος Πρίαμος «Είχα ένα ατύχημα και έχω βίδες»

Ο Σάκης Κατσούλης ως MVP παίκτης, έθεσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος και τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους. 

«Ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ σήμερα. Κατάφερα να φτάσω μέχρι τους 7 και κράτησα κάποιες αξίες που εγώ θεωρώ σημαντικές. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά, που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί έξω που με έχει δει, με έχει αγαπήσει και με έχει στηρίξει κάποιες φορές. Θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που γυρνάω νωρίτερα στην οικογένεια μου. 

Από τη στιγμή που δεν θα έφτανα μέχρι το τέλος, καλύτερα να φύγω μια ώρα νωρίτερα για να πάω στους ανθρώπους μου γιατί τελευταία ένιωθα μια πίεση στο στήθος και σκεφτόμουν κάποια λόγια που μου είχαν πει κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έξω. Ότι πρέπει να φτάνουμε και να κάνουμε κάποια πράγματα μέχρι εκεί πέρα που νιώθουμε χαρούμενοι. Πλέον όμως εδώ στο παιχνίδι ένιωθα μια πίεση, ένα περίεργο συναίσθημα που δεν το συνηθίζω έξω στη ζωή μου» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Πάντως, σύμφωνα με το πόσο που έγινε γνωστό ότι λαμβάνουν οι παίκτες κάθε εβδομάδα 5.000 ευρώ, ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να συγκεντρώσει 125.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS