ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor All Star: «Ιστορική» αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα (βίντεο)

Survivor All Star: «Ιστορική» αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα (βίντεο)

Συγκίνηση και κλάματα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor αφού μετά από 12 υποψηφιότητες, ο Σπύρος Μαρτίκα ήταν αυτός που αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες και συναγωνιστές του.

Oι παίκτες έμειναν άφωνοι με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού όταν άκουαν το όνομα του  Μαρτίκα με τον ίδιο ωστόσο να δηλώνει ότι:

«Είναι τεράστια η χαρά μετά από 12 φορές πέρσι και 12 φορές φέτος να ακούσω το όνομα μου για αποχώρηση ακριβώς την ίδια στιγμή και στις δύο χρονιές. Μεγάλο το ταξίδι και την πρώτη χρονιά και την δεύτερη. Άντεξα, πάλεψα και είχα τον κόσμο δίπλα μου για 24 φορές. Τελικά ήρθε η ώρα μου γιατί, καλώς ή κακώς, είναι ένα αγωνιστικό παιχνίδι»

Μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκας υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Πάντως χθες, οι δύο ομάδες χθες διεκδίκησαν ένα μεγάλο έπαθλο και συγκεκριμένα ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Τελικά η ομάδα που κέρδισε αυτό έπαθλο ήταν η Κόκκινη. Οι κόκκινοι ωστόσο είχαν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους ένας παίκτη από την Μπλε ομάδα. Τελικά, μετά από κλήρωση η Σταυρούλα ήταν αυτή που τους ακολούθησε στην Νέα Υόρκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS