CELEBRITIESTVSurvivor All Star: Το twitter πήρε «φωτιά» στην πρεμιέρα! Οι ομάδες και...

Survivor All Star: Το twitter πήρε «φωτιά» στην πρεμιέρα! Οι ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος

Το Survivor, στην All Star cast εκδοχή του, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και το twitter πήρε «φωτιά» με την επιστροφή του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης.

Η διαφορά από τα υπόλοιπα είναι ότι φέτος γνωρίζουμε όλους τους παίκτες από τις προηγούμενες σεζόν και βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσουν ξανά τις αντοχές τους και ο καλύτερος να κερδίσει.

Πάντως, αισθητή ήταν η απουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν ότι Survivor χωρίς Ντάνο δεν γίνεται.

Oι Survivors φόρεσαν τα καλά τους

Οι 26 παίκτες έφτασαν στο νησί ντυμένοι με τα καλά τους ρούχα, τα οποία αποχωρίστηκαν πολύ γρήγορα, ώστε να ξεκινήσει ο πρώτος στίβος μάχης.

Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών:

Έτσι διαμορφώθαν οι ομάδες:

Για άλλη μία χρονιά, οι παίκτες χωρίστηκαν σε Διάσημους και Μαχητές, δηλαδή στην κόκκινη και την μπλε ομάδα με τα ζευγάρια

Κόκκινη ομάδα:
Στάθης Σχίζας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Στέλιος Χανταμπάκης, Νίκος Μπαρτζης

Μπλε ομάδα:
Γιώργος Ασημακόπουλος, Τάκης Καραγκούνιας, Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Βρισηίδα Ανδριώτου, Ηλίας Μπογδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Εύη Σαλταφερίδου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε την ήττα της μπλε ομάδας.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση:

Έτσι υποδέχθηκε το twitter την επιστροφή του ριάλιτι

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS