CELEBRITIESTVSurvivor: Η στιγμή που οι παίκτες «λύγισαν» όταν είδαν τους συγγενείς τους...

Survivor: Η στιγμή που οι παίκτες «λύγισαν» όταν είδαν τους συγγενείς τους (βίντεο)

Μία πολύ όμορφη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Survivor All Star στο χθεσινό επεισόδιο, αφού είδαν από κοντά τους συγγενείς τους μετά από 5 ολόκληρους μήνες.

Φυσικά ήταν ένα κορυφαίο έπαθλο όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός και συγκίνησε απίστευτα όλους τους παίκτες, τόσο την στιγμή που τους αντίκρισαν όσο και την στιγμή που τους έβλεπαν να φεύγουν.

«Επειδή το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, το ξέρετε πολύ καλά αυτό και το έχετε ζήσει ήδη αρκετές φορές, ήρθε άλλη μια φορά η στιγμή να ξαναζήσετε μια μεγάλη ανατροπή. Πρέπει να σας πω την αλήθεια. Αυτό το βαν δεν ήρθε εδώ για να σας πάει στο αεροδρόμιο με προορισμό την Κούβα. Μέσα σε αυτό το βαν βρίσκονται οι δικοί σας άνθρωποι. Μέλη της οικογένειας σας, οι σύντροφοι σας, αυτοί οι ίδιοι έκαναν το ταξίδι για εσάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής με τους πάντες να ξεσπούν σε δάκρυα χαράς.

Τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι έμοιαζαν να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση με τον Τάκη Καραγκούνια να προχωρά σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου ειδικότερα αργότερα, που είδε μπροστά του την κόρη του! «Εγώ θέλω να τρέξω εκεί! Δεν με νοιάζει τίποτα! Θέλω, αν είναι το παιδί μου, να το πάρω τώρα και να φύγω. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω. Δεν θέλω, δεν θέλω άλλο! Δεν μπορώ άλλο εδώ! Δεν μπορώ άλλο το ψέμα, θέλω μνα πάρω το παιδί μου και να φύγω» τόνισε φορτισμένος ο μισθοφόρος της κόκκινης ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS