CELEBRITIESTVSurvivor: «Λύγισαν» όλοι οι παίκτες με την εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη (βίντεο)

Survivor: «Λύγισαν» όλοι οι παίκτες με την εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη (βίντεο)

Μια πολύ συγκινητική στιγμή του Άρη Σοϊλέδη παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Όταν όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του συμπαίκτη τους βούρκσωσαν. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μίλησε για την οικογένεια του, τους θανάτους που βίωσε και την εξάρτηση των δύο του αδερφών με τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Τα δύο αδέρφια από τα 5 που ήμασταν είχανε μπλέξει με τα ναρκωτικά. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου περνούσαν ένα μαρτύριο δεν ήξερα τι να κάνω για να τους βοηθήσω.. έτσι με τα πρώτα λεφτά που πήρα από το συμβόλαιο που είχα κάνει στον Ολυμπιακό τότε ήθελα να βοηθήσω την οικογένειά μου και ήθελα να βοηθήσω την οικογένειά μου και να βάλω τα δύο αδέρφια μου σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης το οποίο θα τους άλλαζε ουσιαστικά το αίμα στο κορμί τους για να μην έχουν αυτούς τους πόνους και να μπορέσουν να βγουν από αυτό τον κόσμο των ναρκωτικών ο οποίος είναι καταστροφή.»

Στη συνέχεια εξήγησε ότι «Αυτά τα λεφτά πήγαν στράφι γιατί τα αδέρφια μου με το που βγήκαν από το πρόγραμμα ξεκίνησαν τα ίδια και η μητέρα με τον πατέρα μου να τσακώνονται γιατί ο μπαμπάς μου δεν τους ήθελε πλέον στο σπίτι έχουν κάνει πολλά πράγματα άσχημα για την οικογένειά μας και εγώ να ζω ένα μαρτύριο..».

Όπως συμπλήρωσε: «Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες».

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες» εξομολογήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS