CELEBRITIESTVSurvivor: O Λαμάι «χάρισε» την παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό και αποχώρησε (βίντεο)

Survivor: O Λαμάι «χάρισε» την παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό και αποχώρησε (βίντεο)

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και τους παίκτες του Survivor στο χθεσινό, ανατρεπτικό επεισόδιο αφού ο Λαμάι «χάρισε» κατά κάποιο τρόπο την παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό.

Ρομπ Τζέιμς, Σωτήρης Λαμάι, Σταμάτης Ταλαδιανός, Αλέξης Παππά “πάλεψαν” για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οι τέσσερις άντρες μπήκαν στον στίβο μάχης με στόχο να μείνουν για ακόμη μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο, ενώ τον τελικό στόχο αποφάσισε ο Αλέξης Παππάς.

Τελικά εκείνος που αποχώρησε από το Survivor ήταν ο Σωτήρης Λαμάι που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο τις τελευταίες μέρες αγωνιζόταν τραυματισμένος.

Ο ίδιος είπε συγκινημένος μετά το τέλος της δοκιμασίας: “Έχω μάθει στη ζωή μου πως, όταν ο Θεός σου λέει να σταματήσεις, πρέπει να σταματήσεις. Μέσα μου ένιωσα ότι το πόδι δεν με βοηθάει για να συνεχίσω παραπέρα στο Survivor. Μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω ένα όνειρο ζωής, για κάποιους ίσως είναι αστείο, για μένα όμως αυτό είναι που έφτασα μέχρι εδώ. Μέσα σε δυο βδομάδες έζησα όσα θα μπορούσα να ζήσω σε έξι μήνες, εάν έμενα. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα. Έκανα την προσπάθειά μου, πάλεψα, δεν τα κατάφερα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS