CELEBRITIESTVSurvivor: Το πάρτυ της ένωσης και τα λεφτά που πήρε ο Ρουβάς...

Survivor: Το πάρτυ της ένωσης και τα λεφτά που πήρε ο Ρουβάς για τα 40 λεπτά που τραγούδησε

Aγνώριστοι ήταν οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο παρακολουθήσαμε το πάρτυ της ένωσης. Οι παίκτες πλύθηκαν, χτενίστηκαν, φόρεσαν τα καλά τους και…πόνεσαν τα αυτιά του τηλεοπτικού κοινού με τα τραγούδια που επέλεξαν να ερμηνεύσουν και φυσικά διασκέδασαν με την ψυχή τους σαν μια μεγάλη ομάδα. 

Διασκέδασαν υπό τους ήχους του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτυ της ένωσης.

Survivor

Από το πάρτι απουσίαζε η Άιρα Αντομαϊτίτε, η οποία ηττήθηκε στην μονομαχία παραμονής και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να γιορτάσει με τους υπόλοιπους παίκτες στο πάρτι του ριάλιτι επιβίωσης, σε αντίθεση με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία όχι μόνο αγωνίστηκε για 6η φορά σε μονομαχία αλλά ήταν και αυτή που απέκλεισε την Άιρα τον τελικό, αλλά και τις Δώρα Νικολή και Ασημίνα Χατζηανδρέου, οι οποίες επίσης μονομάχησαν για την παραμονή τους και συνεχίζουν.

Την βραδιά αποθέωσε ο Σάκης Ρουβάς που μετά από διαπραγματεύσεις που χρειάστηκε να γίνουν για μέρες με τον Τούρκο Παραγωγό, ταξίδεψε τελικά στον Άγιο Δομίνικο για να διασκεδάσει παίκτες και τηλεθεατές. Φυσικά με το αζημίωτο… όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Youweekly.gr.

Η συμφωνία του Σάκη Ρουβά

Ο δημοφιλής τραγουδιστής τα έδωσε κυριολεκτικά όλα πάνω στην σκηνή ερμηνεύοντας για 40 λεπτά κορυφαίες επιτυχίες του όπως το «Παράφορα», το «Όλα γύρω σου γυρίζουν», το «Άντεξα», το «Δεν έχει σίδερα» και όχι μόνο.

Υπήρξαν, δε, και παίκτες που έκαναν αφιερώσεις στα άλλα τους μισά που βρίσκονται στην Ελλάδα και παρακολουθούν καθημερινά την πορεία τους μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ, όπως την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Αλέξη Παππά.

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν, για την 40λεπτη εμφάνισή του στο Survivor έκλεισε συμφωνία 30.000 ευρώ και άνω… σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, όπως και την παρουσίαση ενός συγκεκριμένου project.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, λίγο πριν προβληθεί το επεισόδιο στον ΣΚΑΙ έκανε μια ανάρτηση στον στον Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «Είστε έτοιμοι;» και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ήταν έτοιμος γι’ αυτό το υπερθέαμα.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Ο Μάριος Πρίαμος ήταν μεταξύ αυτών που βρέθηκε ξανά στα γνωστά του μέρη και συναντήθηκε με παλιούς συμπαίκτες του, ενώ φυσικά πήρε και αυτός το μικρόφωνο και τραγούδησε τα “Παραπονεμένα λόγια”. Μάλιστα ο Κύπριος παίκτης αποκάλυψε αυτό του ζήτησε ο κόσμος να ερμηνεύσει μόλις έμαθε ότι θα εμφανιστεί στο πάρτυ της ένωσης, ένα κομμάτι που είχε τραγουδήσει για πρώτη φορά στο Survivor 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS