CELEBRITIESTVSurvivor: Η ξαφνική αποχώρηση του Στάθη, η ανάρτηση της Παναγιώταρου και ο...

Survivor: Η ξαφνική αποχώρηση του Στάθη, η ανάρτηση της Παναγιώταρου και ο χαμός στο twitter

H οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, την οποία ανακοίνωσε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ήταν μια «βόμβα» που έριξε ο περσινό νικητής και αιφνιδίασε τους πάντες. 

Μετά τα όσα του είχε μεταφέρει η Ελευθερία Ελευθερίου για την σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο παίκτης των Διασήμων, σε συνδυασμό με τις εντάσεις στην ομάδα του και προς το μέρος του ίδιου και του Νίκου Μπάρτζη, επηρεάστηκε αρκετά ψυχολογικά, με αποτέλεσμα μην μπορεί ούτε να αγωνιστεί, αλλά ούτε και να παραμένει στον Άγιο Δομίνικο.

Η απόφασή του ήταν κάτι που ξάφνιασε και τους συμπαίκτες αλλά και τους αντιπάλους του με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής στο χθεσινοβραδινό συμβουλίου του νησιού: 

«Εντελώς τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου Survivor. Μπήκα με τόσο πολύ αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα.

Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν. Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου. Κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου.

Με έχουν βρίσει, όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω, αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ.

Εγώ θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Χαίρομαι που θα βγω έξω και θα μπορώ να κοιτάξω στα μάτια τον κόσμο, την κόρη μου και την οικογένεια μου. Γυρνάω λοιπόν στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση», είπε ο Στάθης Σχίζας και μετά πήρε την άδεια από τον Γιώργο Λιανό για να αποχωρήσει.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Μέσα αποό instastories η γνωστή επιχειρηματίας έγραψε: «Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω από όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμία χρηματική αμοιβή… Σε περιμένω».

Image 1 1

Οι αντιδράσεις στο twitter για την Παναγιώταρου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS